Algselt postitas Jeeg
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ddbb Vaata postitustSuareze olukorra kohta võiks kasutada fraasi mida üks onu Bob on kunagi maininud. "If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later."★★★★★★
Kommentaar
-
Ahh, mis üllatus nüüd see ka oli. Lihtsalt väikene meeldetuletus farmklubile, et nende õppeperiood on varsti läbi. Eks nad ole olnud tublid - õppinud ikkagi parimatelt. Euroopas kahjuks vedasid meid alt ning pidime vaheapeal sihtmärgi paljastama. Olgu neil häbi.
Nukid võib koju jätta, sest nagu eelmisel aastal oli näha, siis tütarlastel on vesi ahjus.
Et poisid ülemeelikuks ei läheks, siis lubame neil endil kohtumõistja valida. Fair enoguh, ega meiegi puhtad ole ning oleme kannatuste jada välja teeninud.
Kes kannatab, see kaua kannatab.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPoiss on vähemalt kiire õppija.
D. Sturridge: "In the Premier League, there is no bigger club than Liverpool."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustKui aega 20a tagasi keerata ei saaks ykski inimne sellele väitele vastu vaielda.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustSest kui poleks Webbi, oleks piece of cake onja? Ootaks, vaataks mängu ära enne.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustSest kui poleks Webbi, oleks piece of cake onja? Ootaks, vaataks mängu ära enne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustKusjuures, olin täpselt samamoodi meelestatud (ootame ära mängu, ehk polegi nii hull), kui pooled kohtusid 2011. a FA Cupis. Võib kindlalt öelda, et see tunne kadus minutiga. Mingi vabandus peab ju enne mängu olema!
Minu tuttavatest Manu fännid olid muidugi väga õnnelikud, mis näitab, et isegi nemad saavad aru, et see asi väga normaalne pole.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar