Pean tunnistama, et ma ei tea mitte kui midagi Coutinhost. Keegi mõne sõnaga tutvustaks, kes palju mängimas näinud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Gerrard on kõike. Ultimate.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustGerrard on kõike. Ultimate.
Kommentaar
-
-
Sturridge saab jälle vormi koguda ja ehk väravagi kirja. Suarez võiks täielikult puhata sellest mängust. Las Stur ja Borini madistavad league one satsiga, mitte, et ma neid alahindaks, mkm. Miks mitte ka Assaidi, Suso ja veel mõned noored mängu panna, kes mängiksid suure ISUGA, sest see ongi kõrgliiga satsidel puudu karikamängudes.
Kommentaar
-
Liverpool: Jones, Wisdom, Robinson, Coates, Skrtel, Allen, Henderson, Sterling, Borini, Sturridge, Suarez(C) SUBS: Gulacsi, Carragher, Shelvey, Lucas, Downing, Gerrard, Suso.
Thats the fucking team!!! YNWA
Ning kelle märkamata jäi siis Luis Suarez el capitano! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ole sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustSturridge saab jälle vormi koguda ja ehk väravagi kirja. Suarez võiks täielikult puhata sellest mängust. Las Stur ja Borini madistavad league one satsiga, mitte, et ma neid alahindaks, mkm. Miks mitte ka Assaidi, Suso ja veel mõned noored mängu panna, kes mängiksid suure ISUGA, sest see ongi kõrgliiga satsidel puudu karikamängudes.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar