Minu jaoks tundus kommentaar vaoshoitud ja erapooletu. Muidugi kui mäng pinevamaks läks, vajutasin nagu ikka mute'i.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Dani Pacheco laenati hooaja lõpuni Hispaania teise divisjoni meeskonda nimega Huesca ja pakutakse, et LFC koosseisust lahkub täna ka vv Doni. Viimase varjugi pole tõsi ammu Liverpoolis nähtud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMinu jaoks tundus kommentaar vaoshoitud ja erapooletu. Muidugi kui mäng pinevamaks läks, vajutasin nagu ikka mute'i.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustVõi sul ongi nii, et pingsal hetkel kannatad ainult olmehelisid ning kassi sujuvat liikumist mööda kohevat vaipa?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustDoni lastakse vabaks.
Liverpool to release goalkeeper Doni #skydeadlineday
E: Sihtkohaks Brasiilia Botafogo klubi.★★★★★★
Kommentaar
-
Kaitse osas hakkas huvitama, kas Martin Kelly't veel sel kevadel väljakul võiks näha, aga mingit ametlikumat infot tema seisundi kohta ei leidnud. Septembris väidetud kuus kuud pausi saab märtsis täis. Teda ootaks küll pikisilmi tagasi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Kui meie meediukutel on silmad peas ja tajuvad muud maailma peale raamatute, siis nad ei tohi lubada Kelly't sel hooajal väljakule. Tuletaks meelde, et Kelly on suure osa enda karjäärist veetnud "haiglaravil" ning sellepärast ei saa teda tavapatsiendina kohelda (plaaster peale ja vudima).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar