Nii et hindate HBA-d 45 miljoni naela vääriliseks?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustFabio Borini's goal for Italy U21s proved decisive as the young Italians clinched a 1-0 friendly victory over Germany.
Vahel läheb meelest, et see mees meil tegelikult nii noor alles on.
SG-le oli eilne sajas mäng koondise eest. Ilus ka mida meelde jätta - võita Brasse.
Kommentaar
-
Nagu mcn juba ennist ütles, legend. Loodetavasti jätkub mehel edukas treenerikarjäär samas klubis Eeldused on loodud, kõik räägivad, et mees mõistab jalgpalli, õpib koguaeg juurde ning tahab treeneriks saada. Loodetavasti saavad tulevased juhendatavad aru ka, mida tark Carra räägib Kahju, et liigamedal saamata jäi.
Carra @ 1996, kus teda kirjeldati kui tugeva löögiga kaitsjat/keskväljameest
Kommentaar
-
Jah, seda legendi sõna vahest pillutakse kergesti, aga selle mehe kohta pole küll muud öelda. Tuli kole ootamatult, vb sellepärast et ei kujutanud enam ette Liverpooli ilma temata. Näitab ka pühendumust selle teadaande sisu ja kuidas BR on pidevalt rõhutanud töötahet siiamaani igas trennis-mängus. Kurat, võitke see euroopa liiga tema pärast vanade aegade mälestuseks ära.
Mõned humoorikad ättituudi näited eelmistest aastatest:
Kuulas autos Talksporti, kus mingid "arukad" źurnalistid teda taga rääkisid ja otsustas helistada saatesse
none bigger
saiütle mulle millal ma pensile lähen
Palju räägiti kuidas tol õhtul Gerrard nägi ja tegi, aga Carra oli vähemalt sama asendamatu, kui mitte rohkem. + hea nõuanne Dudekile
★★★★★★
Kommentaar
-
Netti lekitatakse paar koledat versiooni, et kui päris kit tuleb, et siis on selline kerge ohe ja inimesed kitiga rahul (millega nad muidu ehk poleks rahul olnud). Minu teooria muidugi, aga ma olen siiski üsna kindel, et need eelpool toodud käkerdised pole meie järgmise hooaja vormid.
Eelmine hooaeg ennustati sellist kolmandat vormi:
Aga tuli hoopis selline:
Ma olen muidu näinud järgmise hooaja koduvormina sellist versiooni:
Corner taken quickly...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar