320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustSee ei olnud top-10 võistkond, vaid top-10 võistkonna B-võistkond...mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Tagasi linnud, tagasi!
Kui oleks tegemist mingi vaeste rottide liigaga, siis ma arvaksin, et toimus klassikaline kokkuleppe mäng. Või siis oli natsa peenem kokkulepe - ennem mängu sikutas BR Laudrupi kuhugile pellerisse ning tegi selgeks, et lase enda vendadel korralik lituut saada, sest siis on nad karikas ägedad vennad ja vastased vaatavad, et nad on puhas teerulli materjal.
Üldiselt võiks mängug kohta öelda "Welcome to L.A." (Xzibiti häälega)
Ja ikkagi häirib mind kaitses surve alt välja tulemine - mõnel korral lükatakse ja petetakse rahulikult, kuid järgmises situatsioonis nagu poleks kellegile sööta ja otsa ette on kirjutatud "närvar" - siinkohal aitaks mõistatust lahendada muidugi see, kui tribüünilt mänge vaadata.
Algselt postitas zip Vaata postitustTäna saadi see 'pole-ühtegi-top 10-meeskonda-võitnud' statistika ka kaelast ära, olgugi, et 'pool on eelnevalt võitnud West Hami kes tol hetkel oli esikümnes, kuid selliseid fakte tuimalt ignoreeritakse (eriti just meedia poolt). Küllap unustatakse ka seegi tulemus kui Swansea esikümnest välja kukub / või hakatase rääkima kuidas Liverpool pole võitnud endast tabelis kõrgemal olevat meeskond.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algusest lõpuni täpselt selline mäng nagu see hooaeg mitmeid kord nähtud. Ainus vahe, et kaitse ei värisenud ja mõned meie enda pealelöögid läksid väravasse. DS sööt Enriquele- ohhsamumeie! Herr Webb oli kah täna erakordselt lahke, ei tea mida see mees plaanib. Coutinho näitas ennast kah heast valgusest. Borinist on kahju .
Aga anti taas lusikatäis võltslootust kõrgema koha peale. Loodame, vaatame.
Kommentaar
-
Sturridge'iga platsil näeb asi hoopis etem välja. Kahu, et ta suvel hankimata jäi, oleks tabeliseis praegu mõnegi punkti võrra etem, st millegi peale veel mängida liigas. Coutinho paistis lootustandev - suutis teiste meestega kohe haakuda.
Zeniiti õnneks neljapäeval ei näinud, aga kuna Sturridge-Coutinho Euroopas mängida ei saa, läheb Anfieldil väga-väga raskeks. 0:2 on väga jõhker tulemus kodus alustamiseks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustBorinist on kahju .
kui õlg käib mõned korrad liigesest välja, siis jupid kuluvad/kulunud ning varsti võib puhtalt jooksmise (kui teha kiire liigutus) pealt õlg liigesest välja tulla - kaif eks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustkullafond
Hea võimalus muidugi nüüd taas liiga pilvedesse ära tõusta, nagu varemgi on juhtunud. Jälle keegi mainis taas top 4 kohta, sellised jutud võiks juba jätta, vaataks kõigepealt et saaks Everton'istki mööda, siis kireb edasi, kui on alust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustJälle keegi mainis taas top 4 kohta
... BRENDAAAN★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustkes muu kui...
... BRENDAAAN
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMillega te mind siin loopima hakkaksite, kui ütleksin selle jutu peale, et mängite Wiganiga järgmises voorus viiki ?
kaks korda (?) on seda topise juttu räägitud ning mõlemal korral oleme kärbikust näkku saanud. BR mudu tark vend ning ei saagi enam aru, kas ajakirjanikud on osavad, BR romantik või meeldib BRile väikene S&M.
ah-jaa, loobime sind nähtamatute tarkuseteradega.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustHaha, Rodgers suutis jälle top4-st rääkides naeratuse suule tuua."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Noored mängivad Next Gen turniiril võõrsil Lisbon Benficaga hetkel. Pilt on ka saadaval. http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?...21&part=sports
Hetkel Liverpooli poisid siis tagaajaja rollis, nii mänguliselt kui ka 1:0 skooriga. Paljud raskemad vigastused ei lase parimat koosseisu kasutada, lisaks on parimad noored esindusmeeskonnaga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar