Algselt postitas Makuz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustCarragher?? Keda ta võtma hakkab, kas.Bale või Defoed?? Jumalauta
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustJube sitad oleme. Jõle kehval ajal lasime muidugi tagasi lüüa, ise lõime ei kusagilt. Eks näis mis teine poolaeg toob.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustMis mängu sa vaatad? Küllaltki tasavägine mäng, ei saa küll öelda, et 'pool sitt on. Värav ei kusagilt? Väga kenasti mängitud olukord oli ju.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustOlgu. Spuds langeb homme! Ja ma ei ole joonud.
Kommentaar
-
Kui magus!!!!!!!!! Tegelikult kuni 2:2 väravani oli üsna mannetu mäng ja kui Spurs 1:2 lõi siis kadus emotsioon täiesti ära. Walker kinkis selle kolli ja see tõi emotsiooni taas üles. Muidugi Downing kenasti sihtis selle palli sinna jalgevahelt võrku. Järgmisena siis Southampton away, mis ei tule kindlasti kerge mäng. YNWA!FC Flora
Kommentaar
-
Väga veider mäng. 1-0 väravani mängiti korralikult, pärast mida oldi 2-2 väravani täis pask. Coutinho oli rünnakul väga hea, aga vähemalt mulle tundus, et kaitsesse oleks pidanud rohkem panustama. Algkoosseis (2 poolkaitsjat) eriti tegelikult ei töötanud, mängu muutis Alleni sissetulek ja Spursi 2 kingitud väravat. Tulemus ise oli üle ootuste hea.
Kommentaar
-
Kurat küll. Kui Spurs teise värava lõi, ütlesin töökaaslalsele, et nüüd kindel kaotus. Õnneks eksisin ning kolm punkti meie. Võrdne mäng oli ning pärast lõpuvilet emotsioonid laes. Kahjuks ei oska individuaalselt midagi öelda, kuna striim hakkis kogu aeg ning head ei leidnud Igaljuhul nii jätka ning järgmine hooaeg pallime euroopas kahIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar