Ikka olen kurb. Paratamatult hakkad mõtlema, mis võinuks kõik olla ja kuhu 'pool jõuda kui mõned olulised otsused tehtnuks teisiti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustIkka olen kurb. Paratamatult hakkad mõtlema, mis võinuks kõik olla ja kuhu 'pool jõuda kui mõned olulised otsused tehtnuks teisiti.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMängija, tänu kellele ma hakkasin end Liverpooli tegemistega kursis hoidma. Jäi natukene arusaamatuks mulle toona, mille jaoks ta Real'i siirdus. Siiani arvan, et suht mõttetu liigutus oli ning oleks võinud siin koos Stevie ja Carra'ga mängida.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Kui rahaliselt mõõta, siis Owen valesid valikuid küll väga teinud pole. Goali jalgpallurite rich listis sai ta 12nda koha oma karjääri jooksul teenitud 40,5 miljoni naelaga. Eks võite ise järgi vaadata millistest legendaarsetest mängijatest on ta mitmeid kordi rohkem raha tasku suutnud panna.
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Suarez jälle ütles kusagil midagi. Tõenäoliselt hispaania keeles. Või siis ei öelnud? Koondisemängude ootuses pole ajakirjanikel enam millestki kirjutada.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustLoodetavasti naljaga öeldud.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHendo, Jonjo ja Raheem täna U21 algkoosseisus Rumeenia vastu.
Hendo kapten, Wisdom kaitses vana rahu ise, Shelveylt assist, Sterlingult assist ja Robinsonilt värav. Tip-top.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHendo, Jonjo ja Raheem täna U21 algkoosseisus Rumeenia vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustWisdom ka ju
Jonjo suurepärased tsenderdused ka paras üllatus. 'poolis pole ma neid märganud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSuarez jälle ütles kusagil midagi. Tõenäoliselt hispaania keeles. Või siis ei öelnud? Koondisemängude ootuses pole ajakirjanikel enam millestki kirjutada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar