Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Elu on näidanud, et endised Liverpooli mängijad meedias on ühed õnnetumad (Alan Hansen, Mark Lawrenson, Phil Thompson, Graeme Souness, Jamie Redknapp ning veel ka väiksemad vennad nagu Stan Collymore ja John Aldridge on südant pahaks ajavad) aga tahaks loota, et Carra suudab asja vaadata pigem Neville nurga alt ja olla objektiivne, samas anda pisut siseinffi tegelikult riietusruumides ja telgitagustes toimuvast. Kui keele ära õpib, võib täitsa asja saada ma loodan!
Kommentaar
-
Carra on eelnevalt väga asjalikku juttu ajanud, kui teda intervjueeritud ning samas väga osavalt rumalaid/nokkivaid ajakirjanikke käsitlend, usun et võib teine asjalik nevili kõrvale tulla.
Muuseas, südaööl näeb uut särki, Warrior on teinud sellest sündmusest pigem kardetava, kui oodatava kihina. Loodame parimat.
Ja ka see hooaeg on Lucas oma tegevusega statistikamaailmas silmapaistev. 90 minutes played vs average tackles won tabel:
Lucas Leiva - 4.4
Steve Sidwell -3.25
Claudio Yacob - 3.19
Geoff Cameron - 3.15
Morgan Schneiderlin - 3.11
Mohamed Diame - 3.10
Ramires - 3.09
Pablo Zabaleta - 2.91
Craig Gardner - 2.53
Robert Snodgrass - 2.46★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustCarra on eelnevalt väga asjalikku juttu ajanud, kui teda intervjueeritud ning samas väga osavalt rumalaid/nokkivaid ajakirjanikke käsitlend, usun et võib teine asjalik nevili kõrvale tulla.
Muuseas, südaööl näeb uut särki, Warrior on teinud sellest sündmusest pigem kardetava, kui oodatava kihina. Loodame parimat.
Ja ka see hooaeg on Lucas oma tegevusega statistikamaailmas silmapaistev. 90 minutes played vs average tackles won tabel:
Lucas Leiva - 4.4
Steve Sidwell -3.25
Claudio Yacob - 3.19
Geoff Cameron - 3.15
Morgan Schneiderlin - 3.11
Mohamed Diame - 3.10
Ramires - 3.09
Pablo Zabaleta - 2.91
Craig Gardner - 2.53
Robert Snodgrass - 2.46
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustEesti aja järgi siiski kell 2. Kes ei viitsi oodata nii kaua, võib vaadata: http://img.tapatalk.com/d/13/05/01/tumahybu.jpg (keskmine olevat väravavahi vorm)
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustKindel? Lühikeste varrukatega?
Kommentaar
-
essana mudu tuli silme ette szczesny, kes tihti mängib mingis suvalises maikas ja vajadusel lükkab memme pesu alla.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Inspired by the kit worn by Liverpool FC legends Alan Kennedy, Ian Rush and more, bold design features define the new look. #RiseUpLFC
Ilusad vormid.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Kui nüüd saaks kolmandaks vormiks kollase, siis võivad nad boonuseks teise vormi teha mida iganes.
V-kaelus on küll kohutavalt pede värk ja antud juhul vist oli see möödpääsmatu, kuid üldiselt nunnu - eriti too esmapilgul nähatamatu kiri. Vorm õhkab endast võitluslikust. Eelmine, praegune on selline... leebe.
e:
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustAga Reina riietus on minu arust küll veidra väljanägemisega. Värvide lahendus imelik.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar