Seda ka, et Mignolet tuli ära, officiell.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
http://www.liverpoolfc.com/news/late...verpool-switch
Mignolet ka nüüd olemas.
Saigi lihtsalt Reinale konkurentsiks?
Kommentaar
-
jessjesjess, mees on ikkagi täiesti top class, http://www.youtube.com/watch?v=xy0k4...ature=youtu.beCorner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustHind on küll soolane noormängija jaoks.
Mignolet tulek on küll vägagi tervitatav. Vägagi andekas väravavaht ja 'pool sai ka lõpuks oma belglase. Meeldiv on näha, et selles aknas tehakse diilid varakult ära. Saaks nüüd armeenlase ja mõne tasemel keskkaitsja ka siis oleks tip-top. Reina jäämises ma siiski kahtlen. Kaks nii head väravavahti hakkavad tõesti pidevalt vahetama? Kui Reinale pakkumine tuleb siis küllap ta ka maha müüakse.
Kommentaar
-
Me oleme jah nüüd poppid, meil on päris oma le Belge.
Aga jah, mina ootasin Mignolet tulekut väga. Lootus evib, et tegemist on usaldusväärsema kolliga kui Reina seda paaril viimasel hooajal oli.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Tervitame esimest meest, kes ei ole päris metsast ja noname (Toured pean ma siiani hilinenud 1 aprilli naljaks). Omab lausa PL kogemust. Juutuubi põhjal oskab väravat kaitsta kah. Lets hope he's a keeper. Spekulatsioonid, kas kes mis kus kuhu olen juba kirja pannud. Ei hakka ennast kordama.
Aga nüüd tuleks ära lappida need kohad mis eelmine hooaeg kärisesid sajaga. Mõni kaitsja ehk?
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKaks nii head väravavahti hakkavad tõesti pidevalt vahetama?
Kui nüüd vähekene spekuleerida, siis Reina on vast isegi olnud meie nõrgim lüli - jah, ta on meid päästnud, kuid suutmatus teisel korrusel ja mingid imelikud imemised räsivad (kaitseliini) enesekindlust. Mignolet on temale vastupidiselt enesekindel ja saab enamuse kõrgetest pallidest kätte (tõrjub) ning pigem ei ime.
Siinkohal tekib küsimus, et milleks siis Reinat hoida (müüme maha ja säästame palgaraha)? Ma arvan, et jalaga (lühikese) söödu jagamine (mida S'landis ei saanud praktiseerida) ning n.ö. liberoks olemine (sweeper keeper) on vaja belglasele selgeks teha. Peale seda võib vormi aetud hispaanlase suurema raha eest teenitud puhkusele saata.
Sweeper keeper on meile väga oluline teema, sest rünnates tõuseb kaitseliin kõrgele ning keskkaitsjad muutuvad poolkõvadeks äärekaitsjateks, mis jätab 1/3-le palju tühja ruumi.
Tõenäoliselt hakataksegi valima mänge, et uut poissi timmida. Eks näissee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mulle tundub, et Reina võiks minna kui oleks võtjaid. Tal on tublisti lepingut järel ja klubi loomulikult tahaks väheke raha ka. Ilmselt mitte 9 miljonit, aga 4-5 ikka. Aga kuna Barcal tema vastu vist sel suvel huvi pole - küsimus, kas on kellelgi teisel? Vabalt võib hispaanlasega olla see lugu, et läheb akna viimasel päeval alles.
Aga keskkaitsjat jah, sellist kvaliteetset - teda on veel tarvis. Palju rohkem kui Mikhtaryani IMHO.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Visit ESPN for soccer live scores, highlights and news from all major soccer leagues. Stream games on ESPN and play Fantasy Soccer.
Liverpooli ostupoliitikale tõmmatakse konkreetselt kriips peale. Valesi mehi ostetakse endiselt ja valedele positsioonidele. Need mängijad keda nyyd osteti jälle, ei vii Liverpooli järgmisele levelile,kuna neil puudub tippjalgpalli kogemus. Kaitsesse ei osteta kedagi, kui wingereid on persetäis. (Toure koha pealt kehitati õlgu) Keskväljal ainult Lucas ja Gerrard. Ohjahh
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitusthttp://espnfc.com/?cc=5739
Liverpooli ostupoliitikale tõmmatakse konkreetselt kriips peale. Valesi mehi ostetakse endiselt ja valedele positsioonidele. Need mängijad keda nyyd osteti jälle, ei vii Liverpooli järgmisele levelile,kuna neil puudub tippjalgpalli kogemus. Kaitsesse ei osteta kedagi, kui wingereid on persetäis. (Toure koha pealt kehitati õlgu) Keskväljal ainult Lucas ja Gerrard. OhjahhFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitusthttp://espnfc.com/?cc=5739
Liverpooli ostupoliitikale tõmmatakse konkreetselt kriips peale. Valesi mehi ostetakse endiselt ja valedele positsioonidele. Need mängijad keda nyyd osteti jälle, ei vii Liverpooli järgmisele levelile,kuna neil puudub tippjalgpalli kogemus. Kaitsesse ei osteta kedagi, kui wingereid on persetäis. (Toure koha pealt kehitati õlgu) Keskväljal ainult Lucas ja Gerrard. Ohjahh
Keskväljal on lisaks Gerrardile ja Lucasele ka Henderson, Allen, Coutinho ning noortest ka Suso ja Shelvey.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar