Mis värk selle igale poole toetumisega on?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustAnfieldi kompleksi struktuurinõrkuste peitmine, osav lüke hee heeFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustTurniir toimub 13ndal
YNWA on ka kindlasti üks valikuvariantidest.
Hetkel siis on tulemas: KPunkt, Stok, Petteri ja vb Jose ning vb $$$. Natukene nutune on see seis hetkel. Paar vahetusmeest võiks ka olla ikka, nii et foorumlased, olge julged ja tulge osalema!
YNWA on vaieldamatult parim tunnuslaul ju . Palju mehi kokku vaja on? Võin proovida kedagi juurde sebida.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNii, sain teada. 13. on idekas kuupäev. Ehk ma kohal. Kusagil pean registreerima/maksma ka midagi?
YNWA on vaieldamatult parim tunnuslaul ju . Palju mehi kokku vaja on? Võin proovida kedagi juurde sebida.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustAga on siis kindel et 5 meil koos? (et kannan raha ära? )
Joosta võin hea meelega, väravas pigem ei oleks. Et kui on siis mõned vanad peerud, kes vb kestavad vähem, siis tulge ikka julgelt!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitusthttp://www.guardian.co.uk/football/2...liverpool-loan
Mõttel on jumet. Pingi pealt mängukogemust ei tule. Esialgu laenaks pooleks hooajaks, siis vaatab edasi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustKui kellegi sõbral vaja liverpooli särki, siis saan laenata. mul 1 S ja teine M/L .
saaksin $$$ abil kohale toimetada. Samuti kindlasti soovin tagasi siis ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTäna kirjutab Guardian, et Swansea olla visanud kuus miljonit naela letti ja Jonjo töö on tingimused kokku leppida.Corner taken quickly...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar