Gerrardi nägu ütleb kõik enamvähem. 'Get this picture taken and get me the fuck outta here. Fast.' Good old adidas times nah.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kui ma õigesti aru saanud, siis kindlalt tulevad turniirle peale minu veel Stok, Petteri, $$$ ja tarry. See tähendab, et vähemalt üks inimene võiks veel tulla ja siis saaksime võistkonna juba ära registreerida Mitu inimest on öelnud, et vb tulevad... on keegi neist ära otsustanud, kas tuleb või mitte?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustKui ma õigesti aru saanud, siis kindlalt tulevad turniirle peale minu veel Stok, Petteri, $$$ ja tarry. See tähendab, et vähemalt üks inimene võiks veel tulla ja siis saaksime võistkonna juba ära registreerida Mitu inimest on öelnud, et vb tulevad... on keegi neist ära otsustanud, kas tuleb või mitte?
Kommentaar
-
võibolla peaks teise vahetuse vendade käest küsima, et kas keegi mind asendada saab 14ndal?
ma saan jätkuvalt ainult väravas olla, aga suvepäevile tuleks küll. kas on okei, kui väravavaht kannab sinist särki?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitust
ma saan jätkuvalt ainult väravas olla, aga suvepäevile tuleks küll. kas on okei, kui väravavaht kannab sinist särki?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustIssand, nii ilus vää?!
Tagant pole väga vigagi.Algselt postitas nismo44 Vaata postitust
hihihihi★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas StokOleks küll võinud wordprezi väravasse võtta, ta ju kandis mõnda aega meie avatari. Väravavahil peabki teistsugune särk olema.
Üldiselt võiks selle asja kahe päeva jooksul ära otsustada, sest ülehomme on osalemine tervelt 2 eurot kallim ja ilma turniirita ma küll ei viitsi kaugele jooma minna. Eriti halval juhul pean ise tagasi ka sõitma veel.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustOleksin ka turniirile tulemas, kui keegi mu Viljandist Tallinnasse ja samal päeval uuesti Viljandisse organiseeriks (suvepäevadele ma ei tuleks).
Punast särki oleks ka mul vajasigpic
Kommentaar
-
Nooo, täna võiks ära otsustada, sest täna on viimane päev soodsamalt registreerimiseks
EDIT: Nii, tundub, et võistkond on koos nüüd ja võite enneast kiiresti ära registreerida, sest täna saab veel soodsamalt Võistkonnas on: K Punkt, Stok, petteri, Jose, $$$ ja tarry. Viimane ütles foorumis, et tuleb, aga pole mu privasõnumitele vastanud, aga küllap ta siis ikka tuleb Mina igatahes registeerin ennast täna ära juba.
Kui keegi soovib veel meie võistkonnaga liituda, siis andke teada, sest kuuekesi võib see jooksmine seal meil üsna väsitavaks osutuda.
EDIT2: Kas tunnuslooks tuleb siis YNWA?
või Ring of Fire?
ja pildiks sobiks vast 2011. aastast pärit pilt?
turniir 2011.jpgsigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar