Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sats jõudis Indoneesiasse. Huvitav kaader võtab neid seal vastu - pilte.
Palju õnne Stevie G! Tundub, et tema nimeline hotell on jäämäe tipp.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
BR-i nõrgast lootmisest viis päeva tagasi on saanud fakti konstanteerimine täna. Kus ollakse omadega viie päeva pärast kui superstaar (vähemalt peaks) isiklikult Austraalias kohal olema?
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Raha puhastmisele keskendunud sponsor pikendas koostööd kahe aasta võrra. Fuck 'em, bring back Carlsberg!
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Conor Coady ja Henoc Mukendi kuueks kuuks laenule. Coady Sheffield United'isse, Inglismaa kolmandasse divisjoni ja Mukendi Šoti kõrgliigasse, Patrick Thistle'isse. Ryan McLaughlin sõlmis samal ajal klubiga uue lepingu.
Raha puhastmisele keskendunud sponsor pikendas koostööd kahe aasta võrra. Fuck 'em, bring back Carlsberg!
Ma olen kuulnud täiesti ulmelisi summasid seoses selle lepinguga. Ütleme nii, et häbisse ei jää kellegi ees. Samuti tuleb treeningvormidele veel oma sponsor.
Kommentaar