Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas see tähendaks Suarezi lahkumist?FC Flora
Kommentaar
-
See tähendab seda, et Suarez poleks enam teps mitte kõige ebameeldivam mängija platsil.
e: I guess there will be some rotation. When Suarez is suspended, Costa plays, and when Costa is suspended, Suarez playssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSee tähendab seda, et Suarez poleks enam teps mitte kõige ebameeldivam mängija platsil.
e: I guess there will be some rotation. When Suarez is suspended, Costa plays, and when Costa is suspended, Suarez plays
Väike näide ka
Aga vähemalt lõpus leppisid äraFC Flora
Kommentaar
-
Ütleme siis nii, et mina eelmist hooaega hispaanias nägin kui ta 20 skooris hooaja peale ning see tüüp EPLis hätta ei jää ning võitleb enda koha ilusti välja. Samas ta on kohati nagu Suarez, ta teeb kõik, et võita ning mõnesmõttes on see ju hea kuid kas see ka inimlik on see on iseasi.
Hetkel igaljuhul on kõikvõimalikud väljaanded inglismaal ning hispaanias väitmas, et bid on tehtud ning mina ise loodan, et ta ka tuleb.
Kui nüüd mõelda kasvõi selle peale siis:
Mignolet
Johnson - Toure - Agger - Enrique
Lucas - Gerrard
Coutinho
Suarez --- Sturridge --- Costa
Eeldusel, et Suarez jääb mida Ian Ayre ka väitis on see ikka väga võimas koosseis!
http://www.liverpoolecho.co.uk/news/...on-bid-5429740Ole sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar