BR: “I wish I had £1 for everyone that’s stopped me in the street saying: ‘Make sure Luis stays.’ That’s what we're doing.”
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Aeg on tõesti tuhast tõusta, Aspas ja veel mõned noored ka veel võtta...looks nice indeed.Algselt postitas Grillnox Vaata postitustMignolet
Johnson - Toure - Agger - Enrique
Lucas - Gerrard
Coutinho
Suarez --- Sturridge --- Costa
Eeldusel, et Suarez jääb mida Ian Ayre ka väitis on see ikka väga võimas koosseis!
http://www.liverpoolecho.co.uk/news/...on-bid-5429740
Kommentaar
-
Ega see teine ründaja kes seal oli, mingi Falcao vms oli jah mõttetu mees. Teda ei asendatud Villaga.Algselt postitas Crackerz Vaata postitustAtletico ilmselt laseb Costal tulla ka.
Villa in, costa out.
Aga üritatakse korralikult meeskonda tugevdada, selles suhtes 5+. Eks näeb kuidas meeskonnana toimima asjad hakkavad.
Kommentaar
-
Armas, et marv3llous suarezt juba hellitavalt luis'iseks kutsubAlgselt postitas marv3llous Vaata postitust
LOVE GLAZER, HATE UNITED! #LGHUAlgselt postitas fittiAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN
Kommentaar
-
kuidas siis ei olnud.Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Kommentaar
-
14:45 algab mäng Liverpooli ja Olympiacose vahel. Seens siis päev mil tähistatakse seda, et Gerrard on 15 aastat meite eest palli taga ajanud. Tänane päev pole erand.
Punased väljakul: Mignolet, Enrique, Agger, Toure, Johnson, Lucas, Allen, Gerrard, Coutinho, Sterling, Aspas.
Punased pingil: Jones, Kelly, Alberto, Skrtel, Downing, Henderson, Ibe, Wisdom, Coates, Borini, Spearing, Suarez, Carragher, Fowler.
Let's party like it's 1969
e: Aspas sai juba kinga
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar