pilti siia tõsise jutu vahele ka
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Naljakas vaadata kui närvis coco (ja ka teised arsenali fännid) on, kui selgus et liverpool keeldub müümast arsele nende peamist targetit. Ju on arsenali fännid aru saanud et varsti on kellad ja hooajale minnakse vastu sama nõrga satsiga kui eelmine hooaeg ja see sats jõudis ikka väga napilt sinnna cl-i eelringi ja see hooaeg tehakse seda vabalt? või võidate liiga? naljavennad. aga tegelt arsenalil polnudki närilist vaja eks, eduAlgselt postitas fittiAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN
Kommentaar
-
Algselt postitas Singi kaupmees Vaata postitustNaljakas vaadata kui närvis coco (ja ka teised arsenali fännid) on, kui selgus et liverpool keeldub müümast arsele nende peamist targetit. Ju on arsenali fännid aru saanud et varsti on kellad ja hooajale minnakse vastu sama nõrga satsiga kui eelmine hooaeg ja see sats jõudis ikka väga napilt sinnna cl-i eelringi ja see hooaeg tehakse seda vabalt? või võidate liiga? naljavennad. aga tegelt arsenalil polnudki närilist vaja eks, edu
Kommentaar
-
Närvis? Ma olen karastunud. Mis puudutab Arsenali ja transfereid. Närvi ajab mind bullshit. Bullshit mida liverpool selle saaga jooksul on tootnud, süüdistavad meid klassi puudumises ja ise käituvad nagu viimased juudid. Kohutav. Muud ei olegi.
Närilisega on asjad niikuinii sedasi, et tubli pooled arse fännid oleksid eelistanud Gonzalot enivei. Mina võtaks enne närilise, premier leaguei kogemus all, lisaks siuke kerge psühho tiimis olekski lustakas, elu peab huvitav olema.
Aga kui ei müü siis ei müü. Ega sundida ei saa, ja üle 40m ei tõuseks ka enda käsi maksma ta eest. Saan Wengerist aru. Aga mingit klounaadi pole ka mõtet käima tõmmata. Süüdistada meid klassi puudumises kuigi reaalsuses on hoopis pooli treener ja omanik selle saaga jooksul need, kelle pihta selliseid süüdistusi võiks ja peaks viskama. Ma muud tegelikult ei tahtnudki öelda - küsida miks Arsenali ei tohi müüa? ja et Brenda on eesel.
E: Fck me et see verstapost nüüd siia teemasse pidi tulema. Sellises tempos järgmist ei tule kui just 150seks ei ela.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustNärvis? Ma olen karastunud. Mis puudutab Arsenali ja transfereid. Närvi ajab mind bullshit. Bullshit mida liverpool selle saaga jooksul on tootnud, süüdistavad meid klassi puudumises ja ise käituvad nagu viimased juudid. Kohutav. Muud ei olegi.
Närilisega on asjad niikuinii sedasi, et tubli pooled arse fännid oleksid eelistanud Gonzalot enivei. Mina võtaks enne närilise, premier leaguei kogemus all, lisaks siuke kerge psühho tiimis olekski lustakas, elu peab huvitav olema.
Aga kui ei müü siis ei müü. Ega sundida ei saa, ja üle 40m ei tõuseks ka enda käsi maksma ta eest. Saan Wengerist aru. Aga mingit klounaadi pole ka mõtet käima tõmmata. Süüdistada meid klassi puudumises kuigi reaalsuses on hoopis pooli treener ja omanik selle saaga jooksul need, kelle pihta selliseid süüdistusi võiks ja peaks viskama. Ma muud tegelikult ei tahtnudki öelda - küsida miks Arsenali ei tohi müüa? ja et Brenda on eesel.Algselt postitas fittiAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN
Kommentaar
-
Sterlingu pättus on siis väidetavalt selline: Had an arguement with his girl. She went to her mom who lives in Dovecot on Merseyside, He turns up drags her out house by arm &got arrested.
Igatahes oli ta juba täna rõõmsa näoga trennis ja võeti ka Dublinisse kaasa.
Meeskonnas on ka Sturridge, Suarez jäi koju.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSee võib küll tõele vastata, sest Manchester ei leidnud teilt enam kedagi võtta."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustÜks kutt oleks, aga kuna ta ise ei taha ja tõenäoliselt lähitulevikus klubis kapteniks saab siis ei saa lihtsalt teda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar