Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ukraina liigas 140 mängu (neist 108 algkoosseisus), 44 väravasöötu, 20 väravat.
Meistrite Liigas 30 mängu (25 algrivistuses), 8 väravasöötu, 8 väravat.
Jne.
KLIKI SIIN, ET NÄHA ROHKEMKommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Tegu peaks olema väga hea mängumehega ju. Shaktaris olles olid temast huvitatud ju paljud teisedki tippklubid. Kui mänge telekast üle kandis, siis jäi ka silma oma hea mängu poolest.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmasKommentaar
-
Kommentaar
-
Ahh, loomulikult on tegu väga talendika ja HEA mängijaga. Seda on ju silmadega näha
Malagar fustratsioonist lahmib niisama siin, et Arsenal jäi Suarezist ilma ja nüüd Liverpool plaanib omakorda sellist ostu juurde teha, samas kui Arsenali transfer ankas on suht vaikne. Eks lõpuks ostetakse 180 000 naelaga keegi Prantsusmaa esiliigast.
Kommentaar
-
Iga kord kui Williani mängimas olen näinud siis ta on oma hea mänguga silma jäänud. CL'is eelmine hooaeg näitas ju nt Chelsea ja Juve vastu väga head mängu (kui õigesti mäletan siis jättis küll paar olukorda löömata kust oleks võinud eeldada väravat). Super mängijaga üldjoontes tegu, kahju et ta üldse Anžisse talvel läks.
Oleks tore kui keegi ta Venemaalt premmi tooks, see keegi võiks aga olla hetke EPLi liider
, mitte Pool.
Kommentaar
-
Willian on väga hea mängija, kindlasti klass kõrgem kui Liverpool hetkel.Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
No just, mees on üks parimaid inside forwardeid Euroopas, suudab väga edukalt ka ründaja taga playmakerina mängida. Ei tasu siin mõnel oma madalalaubalisust demonstreerida ja kõike tundmatut mõttetuks sõimata. Rodger's on ilmselt Inglismaal üks väheseid treenereid, kes suudaks kogu Willian'i potensiaali ära ka kasutada.Kommentaar
-
Hihi. Good one.No just, mees on üks parimaid inside forwardeid Euroopas, suudab väga edukalt ka ründaja taga playmakerina mängida. Ei tasu siin mõnel oma madalalaubalisust demonstreerida ja kõike tundmatut mõttetuks sõimata. Rodger's on ilmselt Inglismaal üks väheseid treenereid, kes suudaks kogu Willian'i potensiaali ära ka kasutada.
Igaljuhul Costast olete ilma. Mees tegi uue lepinguKommentaar
-
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/reds-contact-anzhi-over-interest-5718825Midfielder joined Russian in January for £32m and is currently on £100,000 a week wages
Asjal on jumetOle sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Praegusel juhul on Premier'i top10 sees täpselt 2, äärmisel juhul 3 klubi, kuhu ta oma mängustiili poolest sobiks ja kus ta oleks põhikoosseisus. Nendeks on Liverpool, Tottenham ja mõningate mööndustega City, kuigi neil on juba üsna arvestatav koosseis olemas. Samas mida teeks Arsenal kahe Cazorla'ga, jääb mulle isiklikult arusaamatuks.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar