Kas ma olen ainuke kellel rawk ei funka? Juba teist päeva krt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas ma olen ainuke kellel rawk ei funka? Juba teist päeva krt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustBREAKING - Sources close to Willian has confirmed that his likely destination is Liverpool. Both parties have conducted specific talks [SE]
Willian is out of Anzhi's squad to face Zenit on Saturday. There's definite movement.
SSN say Willian is up for sale for around 30M pounds."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustWillian ei ole winger. Ta võib äärel mängida, aga parim positsioon siiski ründaja all.
Tore, et Spurs ka jahti sekkunud. Nende skaudid teevad taaskord head tööd nagu näha...
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustTore, et Spurs ka jahti sekkunud. Nende skaudid teevad taaskord head tööd nagu näha...
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustTegelikult Willian pole mingi spursi skautide teema, rohkem AVB isiklik soov juba paar aastat. Pole mingi saladus, et AVB on teda imetlenud vähemalt alates Portost. Chelsea'sse siiski teda tuua ei õnnestunud, äkki seekord Spursi, juhul kui Bale tõesti lahkub. Siiski lohutuseks võin öelda, et Liverpooli eest eelmisel suvel ära napsatud Dempsey ja Sigurdsson kumbki oluliseks lüliks meeskonnas ei kujunenud. Esimene neist juba lahkus ja viimaselgi ei tundu antud vormi juures pikka pidu olevat, eriti arvestades praeguseid madalaid hindu mängijatel nagu Pjanic, Ljalic, Eriksen jt.
Sigurdsson ja Dempsey olid tõenäoliselt Rodgersi isiklikud soovid. Siis polnud 'poolil paigas üleminekute eest vastutavat nö asjatundjate paneeli kes on talvest alates sisse toonud Sturridge'i, Coutinho jne. Sigurdssonist võib veel muidu väga hea mängija saada, saaks vaid rohkem mänguaega.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustAga suurem huvi tekkis kaks nädalat enne akna sulgumist, kui Liverpool brassile lähenema hakkas?
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustSuarez põhis v?
Kommentaar
-
Mul ja ühel tuttaval siis detsembris jällegi kolmandat aasta järjest plaanis Liverpooli mängule minna, tegelikult isegi kahele mängule. Kuna hetkel on meil ostetud läbi memberi süsteemi piletid mängudele Norwichi ja West Hamiga ning ööbimist ja lennukit pole veel võtnud, siis mõtlesime siin,et ehk oleks keegi foorumlastest huvitatud meie seltskonnaga ühinemast? Muidugi liituja niiöelda ainus koht, kus peaks ise tegutsema on piletid. Me võime küll nõuga abiks olla. Lennuki ja ööbimise võtaks seltskonnaga koos. Reis kestaks umbes nädala. Täpsed kuupäevad on siis selged, kui on selge mis mängud telesse pannakse ehk siis West Hami mängu kuupäev võib veel muutuda. Aga kui on huvilisi, siis lisainfo ja muu jaoks kiri privasse YNWA!FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar