Minu arust on meil squad juba täitsa enam vähem võimeline challengima (eeldusel, et Suarez jääb) ja igal juhul pigem lasta siis noortel nagu Ibe, Sterling möllata ja kasvada kui liiga kalli raha eest mitte nii häid mehi sisse tuua.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Klubi tegutsemine Williani diili osas on mõistlik. Pole mõtet maksta üle 30 miljoni vaid selleks, et teha üks 'marquee signing', eriti veel kui sinuga konkureerib klubi, kellel on hetkel tõenäoliselt põhjatud taskud (Bale arvatavasti minemas). Samas ei näe keegi tulevikku, eks paari hooaja järel näeb, kas need paar miljonit juurde oleks ära tasunud, kuid seni on aga tegu end Inglismaal mitte tõestanud, vaid Brasiilias, Ukrainas ja Venemaal mänginud brassiga kellel on õlgadel tohutu hinnasilt.
30M €
Loodetavasti suudab klubi mõne uue Coutinho kuskilt välja võluda.
Kommentaar
-
Nu Willian on evropas ka asju teinud, kuid säherdused suured numbrid kuidagi ei sobi meite praegusesse kulgu. Nagu järgmise aasta teema rohkem.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Liverpool on the verge of securing £10m Derby midfielder Will Hughes
See oleks küll hea ost. Vägagi andekas mängija, alles 18 ja ka suur Liverpooli fänn. Need korrad, mil teda mängimas olen näinud (U21 eest nt), on Hughes alati muljet avaldanud. Oskustelt meenutab Wilshere'i, oskab sööta, platsi nägemine ja ümbruse tunnetamine on väga head. Poisil on ka hea tehnika. 18-aastane ja U21 koondise eest juba üks parimaid mängijaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustTegu on kahtlemata väga hea noorega, aga 10m tundub ikka päris jõhker.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustTegu on kahtlemata väga hea noorega, aga 10m tundub ikka päris jõhker.
'poolil oleks kindlasti odavam selline mees ise maast madalast koolitada. Aga kui sellega hakkama ei saada...the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ei näe selles kümne miljoni maksmises probleemi, tegu on ilmselgelt väga andeka mängijaga ja vaevalt nüüd kogu raha kohe ära makstakse, küllap sõltub see ka sellest, palju mänge Hughes 'pooli eest saaks jne. On ka teisi noori küllaltki suurte summade eest madalamalt ostetud:
Wilfred Zaha, 10+5M
Alex Oxlaide-Chamberlain 15M
Theo Walcott 5M
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustWilfred Zaha, 10+5M
Alex Oxlaide-Chamberlain 15M
Theo Walcott 5M
Ehk teisisõnu: ainult U21 meeskonna jaoks ma ei ostaks 10 millist noormängijat. Tal peab olema juba lähemaks ajaks koht põhis valmis vaadatud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar