Given tahab tulla pingile istuma? Vaevalt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
vanust juba piisavalt ja ta istus ka eelmine hooaeg Aston Villas.Algselt postitas Wingback Vaata postitustGiven tahab tulla pingile istuma? Vaevalt.
Kommentaar
-
See hind käib siia sinna. Väga kahtlen, et see 23 mil eurot on, tal on viimane lepingu aasta algamas ja mängija ei paista uuest lepingust väga huvitatud olevat. BBC arvab, et 13 miljonit naela.Algselt postitas Grillnox Vaata postitustPrantsuse meedia on tagajalgadel selliste pealkirjadega: Officiel: Sakho à Liverpool pour 23 mill
Hind tundub selle järgi päris krõbe aga Sakho/Agger/Toure on keskkaitses juba päris hea valik.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Üks tore intervjuu Tom Werneriga http://espnfc.com/video/espnfc/video...538541?cc=5739Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Sakho? 196 mängu PSG eest ja 14 mängu Prantsuse koondise eest. Võin eksida, aga minu arust on ta koondises ka põhimees. 23-aastase kohta on ta end päris korralikult tõestanud.Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKarm hind suhteliselt tõestamata venna eest.
Kommentaar
-
Ei noh kui ise rahul olete. Ma lihtsalt mõtlesin, et L1 on ikka L1 ja seal mingite Alexite selja taha jääda valikus ... lisaks üks aasta lepingust järel ka ainult. Lihtsalt tundub natuke soolane see hind.Algselt postitas zip Vaata postitustSakho? 196 mängu PSG eest ja 14 mängu Prantsuse koondise eest. Võin eksida, aga minu arust on ta koondises ka põhimees. 23-aastase kohta on ta end päris korralikult tõestanud.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar