Mõni asi ei muutu kunagi, 5 min anti lisaaega, ehk siis "until United scores"
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKutid on vist tõsimeeli võtnud sihiks võita kõik 38 mängu närvilise 1:0 seisuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustTop of the league. Millal viimati sellist asja veel näha sai?
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustTop of the league. Millal viimati sellist asja veel näha sai?
see hooaeg peale esimest mängu.
Kommentaar
-
Krt kui hea tunne on. See hooaeg oleme küllalt tugevad, et mankut ka liigas kottida. Ilus. Mänguliselt jäime küll teisel poolajal alla, kuid see ei huvita nüüd eriti rvp löögi tagajärjel jättis süda paar lööki vahele, esmalt vaatasin, et tuli ära krt. Igaljuhul tublid, meeldis täna kuidas Johnson kaitses oli. Nii jätkata. Loodan, et miskit hullu ei juhtunud.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Üldiselt muidugi vägev. Mina loomulikult olen liiga nõudlik ja vihastasin sellegi peale, et teisel poolajal oma mängu ehitada ei üritatudki. Aga eks peab ikka mõtlema, kes on vastas ja mis on sellises mängus õige strateegia. Arvestades seda, milline tiim meil hetkel kasutada, on ikka ulmeline hooaja algus küll. Hea teada, et homsest on lootust meeskonda täiendust saada.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar