320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Suarezelt 2 ilusat väravat. Selle penalti pani ka külma rahuga küljevõrku. Hea mäng arvestades millal ta viimati mängis. Gerrard on Gerrard, ilus!
Peab lootma, et kõik tulevad ilma vigastusteta tagasi ning Swansea vastu siis vaja näidata kes on kunn. Tõenäoliselt uutest meestest Sakho ning Mosese debüüt kah. Ilorit ei usuks eriti.
Väravavahid: S.Mignolet - B.Jones
Kaitse: Johnson, Enrique, Toure, Agger, Coates, Sakho, Cissokho, Ilori, Kelly, Skrtel, Wisdom, Flanagan.
Poolkaitse: Gerrard, Lucas, Henderson, Allen, Alberto, Coutinho
Rünne: Suarez, Sturridge, Aspas, Moses, Sterling, Ibe
Võimalusi on ning vangerdusi annab vajadusel teha.
Edu kõigile lfc fännidele ning jääme ootama järgmist mängu.
YNWAOle sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas (-.-) Vaata postitust
Aga kui rääkida halvematest uudistest siis... Mirror saying Johnson could be out for "up to 10 weeks".Ole sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Viispluss, et mehed ka koondistes tegusid teevad.
Kaptenil korra peatudes, siis hiljuti on ta ühele ajakirjale öelnud järgmist:
"The dream come true would be to manage Liverpool, when the Liverpool job becomes available.
There are world-class managers there ready already, but we’ll have to wait and see. It would be the icing on the cake.
When you get to a certain age, my age, you need to start thinking seriously about a life after football.
I am planning on doing my badges and qualifications over the next 12 months. I definitely see myself as a manager rather than a coach, but that could change."
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKaptenil korra peatudes, siis hiljuti on ta ühele ajakirjale öelnud järgmist:
"The dream come true would be to manage Liverpool, when the Liverpool job becomes available.
There are world-class managers there ready already, but we’ll have to wait and see. It would be the icing on the cake.
When you get to a certain age, my age, you need to start thinking seriously about a life after football.
I am planning on doing my badges and qualifications over the next 12 months. I definitely see myself as a manager rather than a coach, but that could change."the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEks karjääri on tehtud muidugi mitut moodi, aga õpipoisi- ja selliaastad tuleks ikka kodust eemal mööda saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSiin on point olemas, sest näiteks Kenny Dalglish õppis ka ameti Inglismaal selgeks, enne kui koduklubi bossiks siirdus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Inglismaa U21 kapteniks valitud Andre Wisdom näitas eile soomlaste vastu halba eeskuju. Punane 1:1 viigiga lõppenud mängus. Inglaste selle vanusegrupi koondis tundub sedakorda erakordselt niru ja jõudmine EM-finaalturniirile oleks minu jaoks paras üllatus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Ja mitte lihtsalt punane, vaid äärmiselt debiilne punane. Minu jaoks huvitav, kuna minu arust on ta siiani mängudes 'pooli eest tundunud vägagi rahulik mees olevat.
Siin videos alates 2:02
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustInglismaa U21 kapteniks valitud Andre Wisdom näitas eile soomlaste vastu halba eeskuju. Punane 1:1 viigiga lõppenud mängus. Inglaste selle vanusegrupi koondis tundub sedakorda erakordselt niru ja jõudmine EM-finaalturniirile oleks minu jaoks paras üllatus.
Inglismaal on praegu alagrupis tehtud ainult 2 mängu, peale viiki Soomega võideti veel kodus Moldovat. Seega ma ei mõista miks sa väidad et inglaste edasipääs üllatus oleks, kuna neil on võimalik veel alagrupp võita.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKõige parem olekski leida esimene töökoht abitreenerina kusagil Hispaanias või Saksamaal, tudeerida sealset akadeemiasüsteemi ja seda, mida teisiti tehakse, sealt siirduda ehk juba Inglismaale mõne divariklubi manageriks ja lõpuks? Kes teab, võib-olla.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar