Khm, mida nad seal väljakul tegid? Näiteks võrreldes esindusmeeskonnaga.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKui ma nüüd ōigesti aru sain, siis sa väidad, et Hendersoni panus meeskonnale oli olematu? Minu arust tegi korraliku esituse, arvestades sellega,et rabas nagu loom.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustOh kuram, Coutinho oktoobri lõpuni väljas...
Kes siis nüüd keskvälja ning rünnakut ühendama hakkab? Alberto proovimine vast ei teeks paha, kuid ei usu, et näeb teda veel EPLi mänge alustamas.
4-3-3 võiks ka mängida muidugi, aga vaevalt, et see juhtub.
Moses/Sterling Sturridge Suarez
Gerrard Henderson/Allen
Lucas
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitusteih ,mis olematu,aga palli puhtaks löömised(esimene värav jäi eredalt meelde) ja tsenderdused(möni oli korralik ka) olid küll viletsa vöitu mu meelest no.
e: leidsin esimese värava kohta mingi kusise video ka - vaata, mida teeb kapten...
Sky stuudios arvas Carra, et suurim patuoinas oli Sakho, kes mängis "ebaõnnestunult" palli peaga. Ma pigem ütleks, et ta mängis just väga hästi peaga (iseasi, kas ta nüüd teadis, et omad vennad on vajalikus kohas), sest hoidis ära nurgalöögi.
Siinkohal tuleb välja vana- ja uuskool. Ennemuiste kästi pall tuimalt puhtaks lüüa. Täna pead palli enda meeskonda jätma.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Alarmeerivalt kiirelt on hakand need vigastused kuhjuma nii vara hooaja algul. Vähemalt on seekord rohkem asendust võtta uue liha näol. Kuidagi peab nüüd manajer keskvälja ringi vangerdama, sest valikut seal ikkagi on. Kuid parem äär on Johnsoni puududes murekoht. Wisdom on veel toores ja kes teab millal ja kas üldse Kellyt tagasi saab - see oli ikka drastiline eemalolek.★★★★★★
Kommentaar
-
Coutinhot vähegi arvestataval tasemel asendada suudab ehk Suarez. Kedagi teist pähe ei tule kui mõelda mängijale, kellel oleks tõesti hea söödusilm. Albertot olen liiga vähe näinud, et omada tema kohta kindlat arvamust.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMinuarust võiks Sterling üritada Coutinho kohta mängida. Allen tõenäoline platsilesaaja ja Gerrard võib siis proovida rünnakute ülesehitamist oma õlule võtta ning Allen allpool. Albertot võiks ka vahetusest kindlasti proovida nüüd.Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKes veel ei tea, siis meile hiljuti raskusi valmistanud ja hästimängivad luiged tegid Valenciale Euroopa liigas 3-0 kotid. VÕÕRSIL.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar