Täitsa hea koosseis, minu arvates, kuid varumeeste pink on küll nüüd natuke nigel.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kahju, et Enrique ei mängi, see hooaeg minu arust väga terav olnud ja väga häid sööte jaganud kohati. Muidu jube mängupilt aga momentum peaks olema punaste poolt niiet loodetavasti suudetakse teisel poolajal võtta võiduvärav. Väga mage oleks kui Newcastle suudaks 45 minutit hoida värava puhta või jumal hoidku mõne värava veel kuskilt välja võluda.Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Täiesti kurvaks teeb see karistuslöökide kaitsmine, no ei saa korda. Seekord siis lasi Cissokho kala läbi.
Esimene poolaeg tuli mänguliselt kohe maha kanda. Moses andis liialt palju palli ära väga lihtsates olukordades, ei sobi ta sinna ründajate alla tegutsema. Gerrard-Hendersoni keskväli kõlbab Palace'i vastu kodus, aga mitte meeskonna vastu, kes mängib 3 tugevat poolkaitset.
Lõpuks ei saa mingisuguseid vabandusi olla, et 10 mehe vastu ära ei suudetud suruda.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustCissokho kaitsefaasis ja Sturridge ründefaasis jäid vast kõige nõrgemaks Liverpooli poolelt.
Kommentaar
-
Selline tunne, et võib olla pikema allakäigu algus. Mängupilt sama mis eelmisel sügisel - ridamisi ainult valesid otsuseid ja pealelöögid igale poole mujale kui väravaraami. Jube vihaseks tegi see vaatamine: mahavisatud punktid.
Ja Suareze tembutamine on paranoia nii hulluks ajanud, et pendlaolukorras arvasin tõsimeeli, et punast kaarti näidatakse hoopis talle.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Võõrsilmängus kahel korral kaotusseisust välja tulla? Pole paha. Tegelikult polnud ka võit kaugel, kuid nii jalgades, kui ka peas olid koondiste mängud ja see jättis oma jälje.
Meile löödud teine värav oli lihtsalt lapsik ja esimese puhul pidanuks Mignolet suutma rohkemat. Cabaye kauglöök oli muidugi super, aga kui sul on löök ilusasti näha, siis peaks ikka jõudma ära katta mõlemad postid.
Õnnitlused kaptenile. 100 väravat nagu niuhti
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustCissokho kaitsefaasis ja Sturridge ründefaasis jäid vast kõige nõrgemaks Liverpooli poolelt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustPõhjenda, miks Sturridge oli nõrk?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Õnnitlused kaptenile. 100 väravat nagu niuhti
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust...esimese puhul pidanuks Mignolet suutma rohkemat. Cabaye kauglöök oli muidugi super, aga kui sul on löök ilusasti näha, siis peaks ikka jõudma ära katta mõlemad postid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustLampardil sai 2008 aastal 100 väravat täis
Mis su point on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar