Algselt postitas idikas
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKeskele sööta oligi liiga lihtnearmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustVast oli 5-0 võõral väljakul piisav Uruguai peatreenerile, et Suarez ei pea 2 päeva ennem Merseyside'i derbyt enam platsile minema.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustSuht kindel et läheb. Eks mingi 45 minti ikka saab
Uruguay coach Oscar Tabarez:
"We will play with the same formation to honour the Uruguayan fans who will fill the stadium next Wednesday, as I heard that 60,000 tickets were sold."the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMängib kindlasti.
Uruguay coach Oscar Tabarez:
"We will play with the same formation to honour the Uruguayan fans who will fill the stadium next Wednesday, as I heard that 60,000 tickets were sold."Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Oh jeebus küll. Liverpooli kohalik kollane leht ütleb "might" ja enam ei maksa koondise peatreeneri enda sõnad midagi. Ma olen kindel, et kui mees on füüsiliselt terve, siis ta ka Montevideos mängib. Kasvõi juba kohele tulevate fännide pärast.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Hei
Just oli teise hooaja poole piletite müük. Kui keegi soovib endale nt Liverpool-Arsenal, Liverpool-Sunderland pileteid siis võite teada anda. Samuti võib ka nõu anda, kuidas reisile minna ja mis kõige odavamad variandid on. Või kui keegi soovib Liverpool-Cheslea või Liverpool-City pileteid, siis võib ka neid saada
Andke märku, praegu seisavad piletid niisamaFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustAndke märku, praegu seisavad piletid niisama
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustOngi Liverpooli piletitele nii lihtne löögile saada? Suur klubi my ass...
Vedas et tegelikult üldse löögilegi sain ja kui juba sain, siis mõtlesin et võtan niipalju kui saab. Välja müüdi need kõik umbes tunni ajagaFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustSeisavad niisama minu käes, Liverpooli klubil oli teisipäev ja kolmapäev piletite suur müük, kus müüdi rohkem pileteid kui Chelsea ajaloos ilmselt.
Vedas et tegelikult üldse löögilegi sain ja kui juba sain, siis mõtlesin et võtan niipalju kui saab. Välja müüdi need kõik umbes tunni ajaga
Kui Chelseast rääkida, siis neil on piletimüük pisut humaansemalt korraldatud ja ei pea pileteid pool aastat ette ostma vaid saab seda teha jooksvalt nii kuu aega enne vastavat mängu. Ja seesugustele mängudele ei pääse iga Villu Kohilast löögilegi. Piletid leiavad omaniku vaid lojaalsemate fännide seast, kes on mängudel regulaarsed külastajad. Seetõttu imestasingi, et teil piletite müümisel kustakse lojaalsetele fännidele näkku ja eelisjärjekorras on hoopis kiiret internetiühendust omavad piletihuvilised.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
Kui Chelseast rääkida, siis neil on piletimüük pisut humaansemalt korraldatud ja ei pea pileteid pool aastat ette ostma vaid saab seda teha jooksvalt nii kuu aega enne vastavat mängu. Ja seesugustele mängudele ei pääse iga Villu Kohilast löögilegi. Piletid leiavad omaniku vaid lojaalsemate fännide seast, kes on mängudel regulaarsed külastajad. Seetõttu imestasingi, et teil piletite müümisel kustakse lojaalsetele fännidele näkku ja eelisjärjekorras on hoopis kiiret internetiühendust omavad piletihuvilised.
Sorri, aga ma ei ole Villu Kohilast, see hooaeg olen külastanud 2 Liverpooli mängu ja detsembris lähen veel kahele ning samuti ka hooaja teisel poolel kindlasti korra. Ostsin selleks nii Sunderlandi, Swansea ja Arsenali, kuna pole kindel millisele mängule ise lähen. Nüüd on enamvähem otsus tehtud, et minek Swansea mängule ja siis mõtlesingi, et pakun teistele eestlastele neid pileteid, mis üle. Kui aga teised eestlased neid ei soovi saan igal ajal refundi teha.
Palju kisa on tõesti olnud Liverpooli pileti süsteemi üle, eriti nendel kellel on umbes eelmisest hooajast 8/9/10/11/12 krediiti. Nende jaoks on see tõesti ebaaus natuke, aga esimene päev teevad 13+ juba nii puhta töö, et teistele väga ei jäegi midagi.Everton ja ManU teine müük on muidu 7+ ja sinna ei pääsegi iga Villu Kohilast nagu sulle meeldib öelda. Küll aga, kui panna kõik mängud 7+ eelmisest aastast, siis oleks krediiti võimatu ehitada paljudel. Tõesti piletite süsteem pole parim, aga nii see on ja igaüks võtab oma võimalused...
Kõigi enam meeldib mulle Arsenali müük, kus lojaalsus tekib aastatega ja müüakse pileteid vastavalt, mitu aastat sa liige oled olnud.
PS!: olen postitanud Brandoni kasutaja alt viimased postid, kuna endal soccernetis kasutajat ei ole, see on ainuke teema, kus ma sõna võtan !FC Flora
Kommentaar
-
Kuigi peab mainima, et Eestist vaatamas käies on 4-5 mängu hooajal märkimisväärne saavutus, siis kohalikus mõttes pole see ju teab mis suur number. Umbes 10% kogu hooaja mängudest. Mulle lihtsalt ei mahu pähe, kuidas saab Chelseade ja Cityde jne klubide vastu iga liige võimaluse piletitki osta, kui on selge, et need müüdaks välja ka lojaalsete fännide vahel.
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustSeda kindlasti jah, kui Liverpool teeks igale mängule müügi eraldi, oleks see vast veel hullem fiasko mis toimuks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar