Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustYesil on pikaaegse vigastusega kindlalt väljas, Ibe peaks samuti vigastatud olema. Muidu pole tollel koosseisul viga. Ilorit tükk aega tahtnud juba näha ja Alberto võiks ka 90 minutit kirja saada. Aspasele võib see vaat et seni kõige tähtsam mäng olla tema 'pooli karjääri jooksul.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNojah kui need kaks on vigastatud, on keskvälja seis ikka ütlemata nigel. Ma ei usu, et Teixeira näiteks reaalne variant oleks. Eks Hendo ja Lucas peavad siis paratamatult mängima.
Midagi sellist annaks luua:
--------Jones--------
Kelly-Ilori-Toure-Smith
---Gerrard--Lussey---
Sterling-Alberto-Moses
---------Aspas-------
Aga pigem alustavad kaitses ikkagi Agger ja Cissokho. Poolkaitsjad nagu Henderson ja Lucas vajaks aga tõesti puhkust.
Kommentaar
-
No vast ongi tõenäolisem näha just Rossiteri, või Smithi, keda juba chavide vastu kaasa võeti. Rossiter on juba pikemat aega põhimeeskonnaga mänginud ja nagu Brendan algselt ütles, vahet pole kas oled 11 või midagi taolist aga kui hästi mängid oled my maan.
Iloriga on kahjuks see keiss et isegi U21 eest on ikka päris kesiseid etteasteid teinud, niiet hetkel tundub raisatud rahana. Saab näha.★★★★★★
Kommentaar
-
Küllap te teate paremini, ma inglisekeelseid 'pooli foorumeid ei loe ja kodulehel kirjutatakse reservidest väga vähe. Usun siiski, et radikaalsusteni a la Rossiter ei minda. Vast 3-4 põhimeest saavad puhkust (Skrtel, Suarez, Coutinho, võib-olla Sterling), aga neistki osa (Suarez vähemalt) istub vahetuspingil, et hullus seisus sekkuda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Üks vend, kellega teie siin arvestasite, liitus Yeovil Town'iga. Nimeks tal Adam Morgan. Edu!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustÜks vend, kellega teie siin arvestasite, liitus Yeovil Town'iga. Nimeks tal Adam Morgan. Edu!
Samas vaatan vabadel hetkedel 2012 suvel? tehtud seriaali Being: Liverpool. SG ütles väga mõtlema panevalt, et "tänapäeva akadeemia noored ei võistle mitte ainult esindusmeeskonna mängijate vaid terve maailma mängijatega sellele positioonile". Mnjah.
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustOli midagi muud oodata või? Päeval mil FA tunnistab, et nende kohtunikud on pimedad maakera plahvatab.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Vähemalt on hingega asja juures. Eks ta sai nüüd enda pea ka selgemaks ning see on ütlemata hea asi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar