320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustPhilippe Coutinho (44) has attempted more through balls than Manchester United (42).
Ma kahtlustan siiski, et ta täna ei alusta, aga eks näis.
Liverpool: Mignolet, Flanagan, Johnson, Agger, Skrtel, Gerrard, Henderson, Allen, Sterling, Suarez, Sturridge.
Substitutes: Jones, Sakho, Cissokho, Lucas, Coutinho, Moses, Aspas.
Pingilt võtta vähemalt Sakho, Lucas ja Coutinho.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustRafaeli oleks võinud minema saata küll. Muidu aga kuidagi ebaharilikult rahulik mäng, pole kuidagi seda närvi või õiget emotsiooni. Võimalik, et asi on minus.
Sterling uues positsioonis pole ennast väga õigustanud minu jaoks.
Liverpool polnud midagi erilist, täitsa keskmine esitus. Keskväljal tehti kõva survet ning vastased imesid omale penalteid üsna süütutest olukordadest. Manu oli aga uskumatult nüri ja kohmakas. Algkoosseisu vaadates võis arvata, et tulevad täiega peale, aga ju ma pole siis piisavalt Unitedi mänge vaadanud hiljuti. Esimene ohtlikuma olukorra tekitasid alles 45. minutil - Liverpooli hea kaitse või Unitedi halb mäng?
Kommentaar
-
emotsioone pole? srsly?
Fantast mäng, see kuidas mehed ees võitlesid iga palli eest, oli väga nauditav vaatepilt. Kuigi Sturridge selle Vidici riietusruumi viis, siis mina tahaks teda küll kiita, ülimalt kiire ja super tehnikaga vend ikkagi, võibolla teeb natuke liiga palju ise ja mõtleb üle mõnes kohas, aga siiski viispluss vend. Milline tunne ikka Old Traffordil ManUtd-le 3-0 anaali kütta. wp guys.
Kommentaar
-
Pealelöögid väravale 7:1, mis siin ikka rääkida. Vastast polnud. Kahju vaid, et Stevie kolmandat pennalt ära ei löönud, oleks ajalugu teinud. Tuleb märgatavalt raskemaid mänge kui see tänane.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar