Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Norwich lukku ja olemas. Ma jinxin ette, palju ônne. vôitke chelsea kodus veel 3-0 träshimisega ja keegi ei tohi isegi piuksuda
Ma arvan, et enamus siin mõtleb, et Norwich on suht lebo mäng, aga siiski, meeskond on kodus lasknud endale vaid 13 kolli, et vaevalt sealt mingi eriti kindel võit tuleb (hetkel muidugi loevad ainult punktid). Pealegi uus Norwichi manager ütles otse-eetris, et ta leidis 1-2 auku LFC mängus
Ma arvan, et enamus siin mõtleb, et Norwich on suht lebo mäng, aga siiski, meeskond on kodus lasknud endale vaid 13 kolli, et vaevalt sealt mingi eriti kindel võit tuleb (hetkel muidugi loevad ainult punktid). Pealegi uus Norwichi manager ütles otse-eetris, et ta leidis 1-2 auku LFC mängus
Nojaa, aga Suarez leiab 3-4 auku Norwichi kaitses.
City võidab kõik järelejäänud mängud ja Pool korra vääratab (Chelsea vastu nt) ja ongi kõik tuksis.
Pole siin midagi homse mänguga otsustatud. Optimistlik olla siiski põhjust on.
City võidab kõik järelejäänud mängud ja Pool korra vääratab (Chelsea vastu nt) ja ongi kõik tuksis.
Sellisel juhul sõltuks tiitel City ja Liverpooli vahel väravatevahest mis võib veel korralikult muutuda, kuid eks ta õige ole, et midagi pole veel võidetud. Chelsea tänane tulemus on küll hea, kuid Liverpoolil on veel selles voorus mängimata. Tuleb jätkada sama mentaliteediga- tiitli võitmiseks on vaja igast mängust kolme punkti.
Kommentaar