Ma arvan, et see Mourinho taktika haip hoitke oma teemas. Tänase mängu saatuse otsustas ühe venna eksimus, mitte kellegi taktikaline ülemängimine. Mõlemad meeskonnad mängisid täna oma trumpidele.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustPärast selle video nägemist kahtlen kas Stevie G ikka on premmi tiitlit väärt.
Kommentaar
-
Noo see tulemus oli küll minu jaoks täielik katastroof. Faking Chelsea tuli lihtsalt bussi parkima - Mourinho tüüpiline taktika, kõik palli taha ja jäävad ootama vastase eksimust või standart olukorda, aga nii juhtuski. Suutsime libastuda sõna otses mõttes ning palun väga, see taktikaline geenius tegi meile jälle ära.
Täna me ei mänginud nagu tavaliselt, liikumised olid kehvad ja olime ebakindlad. Chelsea kaitses hästi ning lihtsalt ei tulnud täna meil kellegi midagi välja. Kas närvid ütlesid üles meestel?
Siiski, mida te halate ? Me oleme hetkel esimsel kohal ja oleme teinud/tegemas suurepärast hooaega, mille üle ei saa mitte kuidagi nuriseda, kuigi jah enam pole meie enda kättes niivõrd-kuivõrd. Nüüd vaatame tulevikku ehk Palace järgmine lähme ja võidame ära ! Unustame tänase mängu ära ning liigume edasi. See pole veel läbi !! Mina veel usun !!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustSiiski, mida te halate ? Me oleme hetkel esimsel kohal ja oleme teinud/tegemas suurepärast hooaega, mille üle ei saa mitte kuidagi nuriseda, kuigi jah enam pole meie enda kättes niivõrd-kuivõrd. Nüüd vaatame tulevikku ehk Palace järgmine lähme ja võidame ära ! Unustame tänase mängu ära ning liigume edasi. See pole veel läbi !! Mina veel usun !!!!Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Meil on maailma parimad fännid.
Mäng oli tegelikult taskus, kuid Steve libastumine tõi kaotuse majja. Fännid andsid koheselt mõista, et nemad hukka ei mõista. Sturridge eliminineeriti Chelsea poolt täielikult, Sterling samuti. Sakho oli kehva (või oli Ba hea , Johnson on uimerdav kana, kellele annaks kannaga vastu pead.
Olid omad võimalused, Scwarcher tegi paar head tõrjet, kuid ei midagi ebainimlikku. Chelsea kasutas omad võimalused pea 100% ära.
Midagi oli nagu puudu, aga ei teagi mis. Õnn?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMidagi oli nagu puudu, aga ei teagi mis. Õnn?
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSakho oli kehva (või oli Ba hea
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSakho võitis kõik 1 vs 1 duellid Ba vastu, Liverpooli parim mängija 1. poolajal, samas ma teist poolaega ei vaadanud, kuid foorumeid lugedes Ba küll kelleltki kiidusõnu ei saanud (v.a värav).
Seetõttu eelistaks Aggerit viimastes mängudes.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSakho võitis kõik 1 vs 1 duellid Ba vastu, Liverpooli parim mängija 1. poolajal, samas ma teist poolaega ei vaadanud, kuid foorumeid lugedes Ba küll kelleltki kiidusõnu ei saanud (v.a värav).Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas Long John Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustKas ma olen ajast maha jäänud, või võitis chelsea täna mingisuguse karika?
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustTegime suure sammu, et teie nina alt see ära võtta küllSome say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar