320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustLaijana, briti mängijate hulgast kindlasti paljulubav staar, kuid maailma mastaabis meh. Premmi potentsiaalsed võitjad peaksid ikka veits kõrgemalt julgema unistada. Ehk mõni Hispaania või Brasiilia pallivõlur? Saksamaa?
Kommentaar
-
Ulme oleks, kui mingi Reus'i suguse mängija saaks. Ära ei ütleks. BR ja tiimil muidu suhteliselt hea silm minu meelest, v.a. see aspas, kes hetkel päris flop on olnud.
Keskkaitsesse oleks kedagi ehk juurde vaja, või siis pigem kontrollivat poolikut. Ning G. Johnsonile ka vaja konkurentsi, mehe mängud on seinast seina -kohati udupea, kohati teeb väga häid asju. Peas ilmselt kinni, aga seda vist ümber ei õpi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ertai Vaata postitustUlme oleks, kui mingi Reus'i suguse mängija saaks. Ära ei ütleks. BR ja tiimil muidu suhteliselt hea silm minu meelest, v.a. see aspas, kes hetkel päris flop on olnud.
Keskkaitsesse oleks kedagi ehk juurde vaja, või siis pigem kontrollivat poolikut. Ning G. Johnsonile ka vaja konkurentsi, mehe mängud on seinast seina -kohati udupea, kohati teeb väga häid asju. Peas ilmselt kinni, aga seda vist ümber ei õpi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ertai Vaata postitustUlme oleks, kui mingi Reus'i suguse mängija saaks. Ära ei ütleks. BR ja tiimil muidu suhteliselt hea silm minu meelest, v.a. see aspas, kes hetkel päris flop on olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustAga on ennast samas seal,kus teda vaja läheb ehk siis Premmis nagu tõestanud, erinevalt mõnest brassist. Las ostavada ja jätke sakslased meile
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustLallana on äge vend, mulle meeldib, aga ei tahaks, et korduks Carrolli olukord.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokVeelgi v2hem tahaks, et Pool vaatab eemalt, kuidas hundid Sotonit rapivad. Inglase puhul on muidugi m6istlik juulini oodata, sest nende hinnad peaks MMi t6ttu alla minema.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokVeelgi v2hem tahaks, et Pool vaatab eemalt, kuidas hundid Sotonit rapivad. Inglase puhul on muidugi m6istlik juulini oodata, sest nende hinnad peaks MMi t6ttu alla minema.
PS. Kui sa pole veel märganud siis, su täppidega tähed trükivad hoopis numbreid Väga old school
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustSelle Lallana jutu taustal meenub nagu, et hiljuti otsiti hoopis äärepoolikut (p**se läinud Konopljanka diil); Sotoni võlur vist nr 10 mängija pigem?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar