loodetavasti tassib kotiga Lallana ka kaasa
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Uskumatu tähelend Lambertil: neljandast liigast Sotonisse, koondisekutse, kiired väravad Inglismaa eest mängides ja nüüd otsapidi Liverpoolis. Arvestades seda, et Suareze hooaeg oli lihtsalt julm (heas mõttes) ning praegusele kilometraažile lisandub ka MM, siis on selge see, et Liverpoolil on vaja ründajat, kes tuleks ja teeks. Sturridge'l on alati pigem rohkem kui vähem vigastustega probleeme olnud ning see on üsna kindel, et ta tervet hooaega vastu ei pea.
Teisalt on kahju, et Southamptoni imeline hooaeg lõppes sellega, et kaotati peatreener ning ilmselt ka mitmed põhimängijad.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSome say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Hetkel on palju juttu Lallana ümber, 25 miljonit ja siit rohkem ei pakuta. Sellest peaks ka piisama ma usun.
Lallana on muidu väga vahva ning hea, aga ma kaldun arvama, et selle raha eest või mõned miljonid rohkem makstes saaks ilmselt parema mängija. Eks sellega on muidugi ka nii, et ta ilmselt sobib meile hästi ja ei kujuta endast suurt riski. Ühesonaga on mul kahetised tunded, üldiselt tähendab see headCorner taken quickly...
Kommentaar
-
Lambert on siis meditsiini läbinud, ametlik üleminek toimuvat esmaspäeval kui mees ise juba Miamis.
Üsna uskumatu uudis aga eile öösel Montevideost, kus tegi koondisedebüüdi 'pooli U21 meeskonna mängija Ryan McLaughlin, mängides tosinajagu minuteid Põhja-Iirimaa eest. Samast tuli ka uudis, et Suarez ja Coates on lõplikus Uruguai MM-koondises.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustHetkel on palju juttu Lallana ümber, 25 miljonit ja siit rohkem ei pakuta. Sellest peaks ka piisama ma usun.
Lallana on muidu väga vahva ning hea, aga ma kaldun arvama, et selle raha eest või mõned miljonid rohkem makstes saaks ilmselt parema mängija. Eks sellega on muidugi ka nii, et ta ilmselt sobib meile hästi ja ei kujuta endast suurt riski. Ühesonaga on mul kahetised tunded, üldiselt tähendab see headthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar