Idioodiks muutub seal platsil, aasta maineparandamist tuulde ja vähemalt ega enam barcad-realid teda osta ei julge. Siin peab see psühholoog varsti igaks mänguks teda paika sättima.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMis teil viga on ? Jah, ma ka ei pea seda ōigeks, kuid kohe, et a la tule Real appi jne - suur pahameel kohe, miks? Mina toetan ja jään toetama omasi alati !
Ma nüüd siiralt loodan, et te toote Cashley omale ära.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMis teil viga on ? Jah, ma ka ei pea seda ōigeks, kuid kohe, et a la tule Real appi jne - suur pahameel kohe, miks? Mina toetan ja jään toetama omasi alati !
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on küll hea suhtumine. Suarez tuleb ja vägistab näiteks su tüdruksõbra ära. Sina siis karjud ka, et omasid peab toetama? Lööd äkki Suarezele patsu ka?
Mitte et ma õigustaks Suarezt aga toetan Jose arvamust. Ilma temata poleks me täna siin, ning oleks ikka seal 6-7 kohal koos Manuga võitlemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on küll hea suhtumine. Suarez tuleb ja vägistab näiteks su tüdruksõbra ära. Sina siis karjud ka, et omasid peab toetama? Lööd äkki Suarezele patsu ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMis teil viga on ? Jah, ma ka ei pea seda ōigeks, kuid kohe, et a la tule Real appi jne - suur pahameel kohe, miks? Mina toetan ja jään toetama omasi alati !Pay attention to the manager!
Kommentaar
-
Algselt postitas FÄNNER Vaata postitustIdioot! Sa oled lihtsalt täielik argpüks, nagu ka sinu iidol. Kardad, et ilma temata oled jälle seal, kus viimased 5 aastat. Sinusugused unustavad selle hiilgava klubi kõik alused ja olete valmis sellist pederastiat kannatama. Kui Suarez oleks mänginud Unitedis, siis oleks ta müüdud juba aasta tagasi. #Disgrace #Coward
Kommentaar
-
Algselt postitas FÄNNER Vaata postitustIdioot! Sa oled lihtsalt täielik argpüks, nagu ka sinu iidol. Kardad, et ilma temata oled jälle seal, kus viimased 5 aastat. Sinusugused unustavad selle hiilgava klubi kõik alused ja olete valmis sellist pederastiat kannatama. Kui Suarez oleks mänginud Unitedis, siis oleks ta müüdud juba aasta tagasi. #Disgrace #Coward
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMa ei karda. Asi pole selles, et kui teda pole, siis oleks see Liverpooli allakäik - üldsegi mitte ! Minu jaoks on see pigem asi lojaalsuses. Mōnuagendi näide on ekstreemne, jah kuskilt tuleb piir , aga selle hammustamise puhul - mind ei häiri.
Algselt postitas Nr.8 Vaata postitustNihu läinud mängusituatsioonLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar