Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Jr Vaata postitust"We are delighted to have secured the services of one of the Premier League's TOP TALENTS in signing Adam Lallana," Rodgers told Liverpool's official website.
26 aastane väga enam talent ei tohiks olla.
Aga edu siiski!
Tundub et Rodgers teab milliseid mängijaid ta tahab ja ostab nad, kõige tähtsam oleks et super tiim oleks mitte sitt tiim täis suuri nimesid.Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Draxeli puhul oleks mingi 38M + see hind olnud ka ning pole Premier League kogemust - riskantne värk. Samas Lallana sobib Rodgersi käekäiku väga hästi, suudab Lallana hästi pressida, kui ma nüüd ei eksi, siis oli Lallana üks rohkemaid kilomeetreid omav mees Premier League-s. Hendo ja Lallana koos mängimise mõte tundub mulle väga meeldivalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEnne MM-i tundus Lallana väärt mõte, aga olles nüüd näinud, kui palju paremaid pallureid maailma peal leidub... Saints ja Bournemouth tegid hea diili, parema kui 'pool.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMMl hiilgamine pole pahatihti liigahooaegadeks muundunud. Ehk kas ei jõuta pikalt sellist taset hoida füüsiliselt või vahel ei olda ka nii pikalt motiveeritud. Et seetõttu on MMi põhjal palju rohkem puusse panna ja üke maksta.
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas Origi on Liverpooli mängija? Kui jah, siis väga hea ost imo. Siiani USA vastu hea mulje jätnud. Hea tehnikaga, oskab leida söötu ja vajadusel triblada ennast löögile.
Kommentaar
-
Suarez on taaskord pannud Liverpooli võimatusse olukorda, lihtsalt veel hullemasse kui varem. Pragmaatiliselt võttes on asi selge. Bänni elaks üle, selge see, aga seekord ei andesta hammustajale ei press, vastasmängijad ega kohtunikud. Sest lisaks hammaste teritamisele lülitas ta Inglismaa veel MM-ilt ka välja. Paturegister on liiga pikk, tuleks tast lahti saada.
Teisest küljest on tegemist 'pooli ülekaalukalt parima mängijaga. Teda ei asenda mitte ükski nimi maailmas, sest Suarez on tõendanud ja korduvalt tõendanud, et ta mängib ja mängib kuratlikult hästi.
Lose-lose olukord. Jube ja õudne.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNende inglaste hindadega on ikka midagi tõsiselt nihkes.
Pealegi see et Milan saamatu on pole ka mingi uudis just.
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSuarez on taaskord pannud Liverpooli võimatusse olukorda, lihtsalt veel hullemasse kui varem. Pragmaatiliselt võttes on asi selge. Bänni elaks üle, selge see, aga seekord ei andesta hammustajale ei press, vastasmängijad ega kohtunikud. Sest lisaks hammaste teritamisele lülitas ta Inglismaa veel MM-ilt ka välja. Paturegister on liiga pikk, tuleks tast lahti saada.
Teisest küljest on tegemist 'pooli ülekaalukalt parima mängijaga. Teda ei asenda mitte ükski nimi maailmas, sest Suarez on tõendanud ja korduvalt tõendanud, et ta mängib ja mängib kuratlikult hästi.
Lose-lose olukord. Jube ja õudne.Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEnne MM-i tundus Lallana väärt mõte, aga olles nüüd näinud, kui palju paremaid pallureid maailma peal leidub... Saints ja Bournemouth tegid hea diili, parema kui 'pool.
Võimalike põhjuseid võib siin olla rohkem kui kaks. Kõige tõenäolisemalt langetasid nad oma osa ja leppisid vähemaga, aga mine tea. Saintsi ma võitjaks ei nimetaks. Teenida 20 milli ja müüa oma kapten ajal kui ise supeldakse rahas, ma ei tea... aeg näitab.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustBournemouth teenis nende Echo väitel "vaid" 4 miljoni ringis ja kuna neile pidi kukkuma veerand ülemineku klotsist, siis...
Võimalike põhjuseid võib siin olla rohkem kui kaks. Kõige tõenäolisemalt langetasid nad oma osa ja leppisid vähemaga, aga mine tea. Saintsi ma võitjaks ei nimetaks. Teenida 20 milli ja müüa oma kapten ajal kui ise supeldakse rahas, ma ei tea... aeg näitab.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustTeenida 20 milli ja müüa oma kapten ajal kui ise supeldakse rahas, ma ei tea... aeg näitab.
Kevadine seis oli selline, et võlgneti teistele klubidele 27 miljonit naela varasemate üleminekute eest, uue treeningväljaku eest oli üleval enam kui 30 miljoni naelane võlg ja eelmise aasta kahjumiks kirjutati 7,1 miljonit naela.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMingid allikad väitsid ju, et Saints rahaliselt just kuigi heas seisus ei ole..Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustKui alles müüdi Shaw ja Lambert ja ega pinocciogi tasuta ära ei läinud, siis ei tohiks nagu probleeme olla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar