Loodame, et Remy kollaps toob kaasa enne augusti lõppu huvitavamaid uudiseid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustSahistatakse et 00.00 meie aja järgi peaks Lovren ametlik olema.
Dejan Lovren seals Liverpool transfer
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustLiverpooli koosseis õhtuseks mänguks? Kas mõned 1. meeskonna mängijatest on ka täna pingil?
Jones, Johnson, Skrtel, Toure, Enrique, Gerrard, Henderson, Can, Sterling, Markovic, Sturridge
Pink: Ward, Coutinho, Coates, Lucas, Allen, Ibe, Kelly, Coady, Robinson, Lambert, Peterson
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustLiverpooli koosseis õhtuseks mänguks? Kas mõned 1. meeskonna mängijatest on ka täna pingil?
Liverpool XI in full: Jones, Johnson, Skrtel, Toure, Enrique, Gerrard, Henderson, Can, Sterling, Markovic, Sturridge.
Substitutes: Ward, Coutinho, Coates, Lucas, Allen, Ibe, Kelly, Coady, Robinson, Lambert, Peterson.
edit: aeglane olen
edit2: jätkame traditsiooni
5260__7442__lovren1000p_513X307.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustOlenemata kooseisust, tuleb täna kõva mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kuna vaba päev täna, sai öösel veidi vaadatud. Mõttetu ajaraisk muidugi, näha ju nendel hooajaeelsetel sudimistel midagi pole. Silma jäid mõned Markovici ja Sterlingu ilusad liigutused ning kopatäis valesööte ja pallikaotusi. Eks treeniti seda lühikeste söötudega kaitsest väljatulekut taas omajagu, aga käpas see endiselt pole. Loodan, et sel Lovrenil on tõepoolest neid reklaamitud liidriomadusi ja organiseerimisvõimet.
Kogu see ameerika promoüritus tundub mängulises mõttes arusaamatu. Mõistlikum oleks kodus rahus trenni teha ja Herefordiga madistada. Nagu vanal hellal ajal.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTundub, et Aggerile lüüakse hingekella. Ühest küljest kahju, sest väga palju näiteid lojaalsusest pole. Samas on (ka minu jaoks) Lovren parem versioon taanlasest - ennekõike üks ühele võitluses. Samas tähendab see (agressiivsus) aga rohkem kaarte.
Kõik 4 pre-season mängus pole kaitse poole pealt mingit muutust võrreldes eelmise hooajaga olnud. Muidu on mängud rabedad nagu sellises staadiumis ikka.
Raha pritsime kah nagu Siberimehed muiste.
Kommentaar
-
Pakun kihlveo
Daniel Sturridge vs Mattia Destro väravad premmis ja serie a-s 2014/15 hooajal.
Mina ütlen et itaalane lööb rohkem, Sina ütled et neegeringlane lööb rohkem.
* - viigi korral kihlvedu tühistatakse
* - kui vähemalt üks meestest suvel või talvel klubi vahetab, kihlvedu tühistatakse
* - kui vähemalt üks meestest mängib alla 15 mängu (vigastus?), kihlvedu tühistatakse.
* - Kaotaja maksab võitjale 100EUR ülekandega 2015 mai lõpuks.
* - võtan endale õigus täiesti tundmatute vendadega mitte kihlvedu sõlmida.
Kommentaar
-
Ma pereinimesena ei saa endale suuri kihlvedusid lubada. Aga ma panen 5 euri vahele esimesele õnnelikule sellise napaka pakkumisega, et Giroud lööb rohkem see hooaeg liigas kui Destro või Sturridge liigas. Vahet ei ole millistes klubides keegi mängib. Vigastused tulevad arvesse need on lihtsalt bad luck.
PS - kes Arsenali foorumit lugenud see teab, et mulle see prantsuse tolgus üldse ei meeldi. Aga selline tunne on et 20 väravat liigas pigistab see sitaratas see hooaeg ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar