ma olen ziruu vs Destro betiga nõus kui soovid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustma olen ziruu vs Destro betiga nõus kui soovid.
Hea küll Giroud vs Destro viiekas vahele Ülalpoolnimetatud tingimustel
Esimesele hakkajale Pooli fännile pakun samadel tingimustel Giroud vs Sturridge välja
Win-win bet minu jaoks - saan kas hooaja lõpus rõõmustada väravasaju üle või siis jälle ühe põhjuse miks prantsuse ilueedut kiruda.
PS - kui viiki jäävad noh siis ei saa kumbki pool raha - loeb ainult see, kes rohkem lööb. Mingeid mängude arve ja selliseid ei hakka lugema ja ainult liigas.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustPakun kihlveo
Daniel Sturridge vs Mattia Destro väravad premmis ja serie a-s 2014/15 hooajal.
Mina ütlen et itaalane lööb rohkem, Sina ütled et neegeringlane lööb rohkem.
* - viigi korral kihlvedu tühistatakse
* - kui vähemalt üks meestest suvel või talvel klubi vahetab, kihlvedu tühistatakse
* - kui vähemalt üks meestest mängib alla 15 mängu (vigastus?), kihlvedu tühistatakse.
* - Kaotaja maksab võitjale 100EUR ülekandega 2015 mai lõpuks.
* - võtan endale õigus täiesti tundmatute vendadega mitte kihlvedu sõlmida.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustSturridzit ei pane potti ?
Hea küll Giroud vs Destro viiekas vahele Ülalpoolnimetatud tingimustel
Esimesele hakkajale Pooli fännile pakun samadel tingimustel Giroud vs Sturridge välja
Win-win bet minu jaoks - saan kas hooaja lõpus rõõmustada väravasaju üle või siis jälle ühe põhjuse miks prantsuse ilueedut kiruda.
PS - kui viiki jäävad noh siis ei saa kumbki pool raha - loeb ainult see, kes rohkem lööb. Mingeid mängude arve ja selliseid ei hakka lugema ja ainult liigas.
teeme selle Giroud vs Sturridge diili !
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKui oled nōus kihla vedama minuga, siis diil!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustteeme selle Giroud vs Sturridge diili !
Kommentaar
-
Ma ei tea, kas siit on läbi käinud, kuid Prantsusmaal pasundatakse küll, et Origi on Liverpooliga 5-aastase lepingu sõlminud, kuid hooajaks tagasi Lille'i laenule saadetud.
Lisaks olevat Remy medicalist läbi kukkunud just selle südameprobleemi tõttu, mis tal kunagi Marseille's avastati, kuid see pole seni teda mängimast seganud aga kuna Borini polevat nõus lahkuma, siis seetõttu Remy'd arstlikust kontrollist läbi ei lastud. Ehk siis midagi sarnast Cissokho kurikuulsate hammaste saagale AC Milani arstlikus kontrollis. Seda siis liialdatult öeldes, sest südame probleeme päris katkiste hammastega võrrelda ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustraha pillutakse nii klubist kui foorumist
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustOlen nõus sümboolse viieka peale kihla vedama, et Costa lööb rohkem kui Giroud, Sturridge või Destro.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKui nii lahkelt pakutakse , võtan alati vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustOlen nõus sümboolse viieka peale kihla vedama, et Costa lööb rohkem kui Giroud, Sturridge või Destro.
Teeme ära sümboolse viieka peale
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitusthea küll Costal on Cesc, Giroudil Özil.
Teeme ära sümboolse viieka pealesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar