Raiola interview this morning on Corriere: LFC have been interested in Baolotelli for 3 months. Offer only came this week. I wanted Balotelli to move to a team where he's not expected to be a leader. Gerrard will help. At his age, if Balotelli fails at LFC, his career at elite level is over. Balotelli deal will be finalised on Monday or Tuesday. Many little details still to conclude. It's not true that Balotelli has special behaviour clauses. His contract is like everybody else's (does not deny bonus). LFC only English team after Balotelli. I wanted him away from Italy, from press, pressure, expectations. He needs to feel free to score goals and play well. Fullstop. No burdens of leadership like at Milan. He can be important at LFC but will be protected. He better not fail.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StokTa lahkus ka Cityst, et vabaneda pressist. Nüüd põgeneb AC Milanist, et uuesti pressist vabaneda? Siis on ta teel õigesse kohta - pressitühja Inglismaale!Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa näen siin nii palju potentsiaali, et see kõik läheks ajalukku, kui kõige hullem perssekukkund tehing Inglismaa liigas.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustNoo siis ta peab küll Anfieldile tule otsa panema, et see kõige hullem tehing ajaloos oleks.
P.S. Igatahes ma tervitan sammu, kuna tänu sellele sai Liverpoolist kõige põnevam meeskond premieris. Pika puuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustNoo siis ta peab küll Anfieldile tule otsa panema, et see kõige hullem tehing ajaloos oleks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ma pean tunnistama, et algul, kui tulid kuulujutud Balotellist, polnud ma sellest üldse vaimustunud. Ära hellitatud, tujutu, staaritsev Balotelli - tänan ei. Kuid nüüd, peale paari päevast mõtlemist, tundub see diil olevat kui rusikas silmaaugus
Sa oled 24 aastane ja sul on kõik olemas. Mis oleks see, mis motiveeriks sind üldse midagi tegema? Balotelli puhul on see ainult ja ainult jalgpall. Ning mina usun, et Brendan Rodgers suudab temast välja võluda midagi maagilist.
Rodgersis näen mina meest kes viib Liverpooli uutesse (või siis vanadesse) kõrgustesse. Jalgpallis on tähtsad nii pallimänguoskused kui ka mentaalne ettevalmistus ning meeskonna hing. Ning see hard-work mentaliteet, mida Rodgers on kahe viimased aastaga juurutanud, hakkab üks päev vilja kandma. Klubi on talente täis ja kui keegi selle supi kokku paneb, on see tema.
Keep calm and trust Rodgers.
Ning muidugi see Shane Longi ja Balotelli hinna võrdlus. lolСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa näen siin nii palju potentsiaali, et see kõik läheks ajalukku, kui kõige hullem perssekukkund tehing Inglismaa liigas.
Kommentaar
-
Algselt postitas sanders Vaata postitustCarrolli diilist vaevalt hullemat floppi enam tuleb. Pats oli ikka täielik katastroof. Borini hinnaga osta Balotelli...miks mitte riskida.
Kommentaar
-
Balotellil on vähemalt, erinevalt Carrollist, päris korralik PR-väärtus. Ja seda ka siis kui visiit jääb lühiajaliseks. Samas ma usun ka, et 10-15 liigaväravat ta ikka lööb. See on oluline lisa.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Joao Teixeira Brightonis 2 väravat löönud viimase kahe mänguga.
https://www.youtube.com/watch?v=qx7HY5DaRWs - 1. värav.
http://www.dailymotion.com/video/x24...om=embediframe - Viimane värav
ja Malaga võitis Luis Alberto väravast 1-0.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar