Heh, üks noorfänn ütleb, et edasipääs selle grupi puhul on garanteeritud ja koheselt alahindavad kõik Liverpooli fännid Baselit, eks. Carlspergi senistest postitustest võiks ju eeldada, et kaasfoorumlased ei võta enam iga postitust nii tõsiselt. Baselist vaevalt üle sõidetakse, kuid võrreldes mõne teise grupiga (a la A ja F) tõotab edasipääsu saavutamine tõepoolest kergemini tulla - nii et igati okei grupp, on paremaid kuid on ka palju halvemaid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustKulla mees, jutt käib siis euroopast ikka. Kui täpsem olla, siis on tegu grupiga kus kolm meeskonda on oma riigi meistrid, ning jõudnud eelmine hooaeg euroopas päris kaugele. Real ei vaja tutvustust, Basel jõudis ELi veerandfinaali ja kolmas tundmatu nimi jõudis ELis 1/16 hulka. (Valencia peksis mõlemad välja)
Jaaaaa... siis tuleb liverpool, meeskond kes libistas end eelmine hooaeg oma riigis kolmandale ja euroopas ei mänginud. Seega jah, Basel on arvestatav vastane, ning panustan ka Baseli edasipääsule tollest grupist.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustNaljakas, et vähemalt viimased 3 hooaega on Basel olnud s*taks edukam kui liverpool, aga täna ei peeta neid konkurentideks
Liverpooli fännid ikka oskavad nalja teha!!
Aga loos on kena. Kui tahame kopsikuid siis tuleb võita kõiki.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustKulla mees, jutt käib siis euroopast ikka. Kui täpsem olla, siis on tegu grupiga kus kolm meeskonda on oma riigi meistrid, ning jõudnud eelmine hooaeg euroopas päris kaugele. Real ei vaja tutvustust, Basel jõudis ELi veerandfinaali ja kolmas tundmatu nimi jõudis ELis 1/16 hulka. (Valencia peksis mõlemad välja)
Jaaaaa... siis tuleb liverpool, meeskond kes libistas end eelmine hooaeg oma riigis kolmandale ja euroopas ei mänginud. Seega jah, Basel on arvestatav vastane, ning panustan ka Baseli edasipääsule tollest grupist.
Ja Basel ongi arvestatava tasemega vastane, polegi vastupidist väitnud.
Kommentaar
-
Basel võitis eelmine aasta Chelseat üsna korralikult mängides, Euroopa "hirm" suuklubidele on nad juba mitu aastat - samal ajal kui nad kollitasid ManU't oli ka Bayernil nendega tükk tegemist, kaotades esimese mängu ja lõpuks kodumänguga sai edasi mindud. Seega mina eelkõige just meeletu stabiilsuse tõttu Euroopa väljakutel annaks 55-45 edu selles vastasseisus Baselile.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustSuper loos. Grupis siis Real, Basel ning Ludogorets.
Aga noh, alla finaali nüüd ei tohiks tulla!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustLiverpool ei mänginud euroopas seetõttu, et nad jäid 2012-13 hooajal inglise liigas seitsmendaks. Kui sa tõesti arvad, et Liverpooli tasemega klubi ei oleks ka siis euroopasse kvalifitseerunud, kui nad šveitsi või bulgaaria liigas mänginud oleks, siis ma ei viitsi isegi edasi vaielda.
Ja Basel ongi arvestatava tasemega vastane.
Isegi kui liverpool mängis euroopa liigas, siis nad said zeniiti käest kellad ja basel kottis zeniiti voor hiljem (jõuti koguni poolfinaali).
Kuna Basel mõrvas inglise liiga meistri Manu, siis võib oletada, et nende jaoks on inglise liiga 3.-7. koht täitsa võrdväärne vastane.
Kommentaar
-
Ma pole nüüd päris kindel, kuid kas pole mitte nii, et meeskonnad mängivad, mitte kohad tabelis?
e: pealegi on Manu olnud aastaid, kümneid garaaži-lesbarite klubi ning võrdlus nendega on kohatu!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa pole nüüd päris kindel, kuid kas pole mitte nii, et meeskonnad mängivad, mitte kohad tabelis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustmhmh, MK Dons, eks ää
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustHeh, üks noorfänn ütleb, et edasipääs selle grupi puhul on garanteeritud ja koheselt alahindavad kõik Liverpooli fännid Baselit, eks. Carlspergi senistest postitustest võiks ju eeldada, et kaasfoorumlased ei võta enam iga postitust nii tõsiselt. Baselist vaevalt üle sõidetakse, kuid võrreldes mõne teise grupiga (a la A ja F) tõotab edasipääsu saavutamine tõepoolest kergemini tulla - nii et igati okei grupp, on paremaid kuid on ka palju halvemaid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar