praegast lugesin sky pealt ,et Xabi ei tulegi anfieldile?!pagana kahju.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas reed Vaata postitustmillises grupis manu on siis?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustmillises grupis manu on siis?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitust
Ja Basel ongi arvestatava tasemega vastane
ning on ka ju 'Poolil Baseliga tosina aasta tagant vanad arved õiendadaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMina ei saa aru, miks Margus räägib, et manku on inglise meister ning Liverpool 3.-7?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustTol aastal kui Basel manut kottis, tuli Manu meistriks ja liverpool jäi 7ndaks, eelmine hooaeg liverpool 3. onjuu nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustLiverpool oli täitsa vahval 2. kohal muidu. !?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Või???
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustTol aastal kui Basel manut kottis, tuli Manu meistriks ja liverpool jäi 7ndaks, eelmine hooaeg liverpool 3. onjuu nii?
Hetkel on 2014/15 hooaeg, mitte 2012/13 või 1996/97.
See, et Liverpoolil on olnud raskusi eelnevatel aastatel, ei tähenda, et nad jäävadki sellisele tasemele.
Sama kehtib Baseliga, see, et nad olid head, ei tähenda, et nad aasta hiljem sama jätkusuutlikud oleks.
Ma ei ütle, et Basel on halb vms, täiesti sümpaatne sats ja ei hakka neid alahindama ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustAaa oli vää, ma ei tea Arvasin, et Chelsea oli teinethe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustTäiesti lõpp kui tüütu on lugeda pidevalt kuidas arvatakse, et kõik on sama aastast aastasse.
See, et Liverpoolil on olnud raskusi eelnevatel aastatel, ei tähenda, et nad jäävadki sellisele tasemele.
Sama kehtib Baseliga, see, et nad olid head, ei tähenda, et nad aasta hiljem sama jätkusuutlikud oleks.
Ma ei ütle, et Basel on halb vms, täiesti sümpaatne sats ja ei hakka neid alahindama ka.
Enivei, liverpooli on muidu tore nöökida, aga CLis olen alati olnud inglise klubide poolt, seega kivi kotti!
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustFoorumiklassika: koolivaheaeg ei lõpe kunagi piisavalt vara.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustKulla mees, jutt käib siis euroopast ikka. Kui täpsem olla, siis on tegu grupiga kus kolm meeskonda on oma riigi meistrid, ning jõudnud eelmine hooaeg euroopas päris kaugele. Real ei vaja tutvustust, Basel jõudis ELi veerandfinaali ja kolmas tundmatu nimi jõudis ELis 1/16 hulka. (Valencia peksis mõlemad välja)
Jaaaaa... siis tuleb liverpool, meeskond kes libistas end eelmine hooaeg oma riigis kolmandale ja euroopas ei mänginud. Seega jah, Basel on arvestatav vastane, ning panustan ka Baseli edasipääsule tollest grupist.
Loos oli hea ja nüüd on kõik meie enda teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustTäiesti lõpp kui tüütu on lugeda pidevalt kuidas arvatakse, et kõik on sama aastast aastasse.
Ma ei ütle, et Basel on halb vms, täiesti sümpaatne sats ja ei hakka neid alahindama ka.Amorim <3
Kommentaar
-
Jack Robinson - alles see oli kui ta Anfieldi hirmnoore debütandina hullutas - on läinud. Müüdi QPR-ile, kes laenas ta edasi Huddersfieldi. Edu ja õnne raskel teel!
PS Mälu petab jälle. Polnd Anfieldil, võõrsilmängus debüteeris.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar