Agger-läbi ja läbi Liverpool.Legend.Taani scouser.YNWA.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Fakk, kui kahju Aggerist on...ma ei mõista seda käiku absoluutselt....pole ju meie kaitseliin ilma temata kuidagi parem...Ma olen tõsiselt uhke, et nii sümpaatne mängija on kunagi Liverpooli särki kandnud ja soovin talle edasiseks ainult kõike paremat !!! YNWA DAGGER !!! Tõeline Liverpooli LEGEND
Kommentaar
-
Rumor on, et Skrteli vigastus on tõsisem ja 2-4 nädalat on ta väljas. Isiklikult peangi Sahkot paremaks, nii et make it or break it. Johnson samuti väljas, kuid Moreno on satsis nagu ka Lallana.
Homme tuleb kindlasti raske mäng, Spurs tundub hetkel liikumas õiges suunas. Pakun, et Balo ja Studge alustavad, ning Coutinho on pingil.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Tahaksin täna näha algkoosseisus kahte ründajat nii Balotellit kui ka Sturridge't. Coutinho võiks nende all mängida ja talle vabad käed anda. Sellises rollis mängib ta kõige paremini. Formatsioon 4-1-2-1-2 suudame head pressingut teha ja nende kaitse lahti harutada. Nii, kui nad oma liine tõstavad, karistame neid kohe ära. Esimese 30 minutiga seis on 2-0 meie kasuks.
Kommentaar
-
Pooldan 4-4-2 teemantit, aga kaitseliin tekitab muret. Niigi hädine liin koosneb nüüd kolmest uuest mehest ning Sakhost, kes pole veel suutnud end meeskonda mängida. Aga noh, midagi uut peab ju proovima, kuna vana lihtsalt ei tööta
Pink näeb juba päris korralik välja, kui Lallana välja arvata. Kas ta mitte ka pidanud koosseisu kuuluma? Tõsi, esialgne tagasituleku aeg pidi olema järgmiseteks mängudeks ning pole vist mõtet kiirustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKuna kohad kust varem vaatasin, jamavad, siis andke kohta kust mängu vaadata, aitäh!varupallivarupumpaja
Kommentaar
-
Bljääd Balotelli, mäng oleks ammu otsustatud, kui sa need võimalused ära lööksid.
Mulle tundub, et see teemant kulutab neid keskvälja mehi liialt, kuidagi passivseks muutub see mäng ära ja kui initsiatiiv vastasele läheb, siis kaitsmiseks see väga ei kõlba, äärtele tekib liialt ruumi ja kulutab nii neid keskvälja mehi.Corner taken quickly...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar