320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Isegi kui tänane mäng polnud kaugeltki väljapaistev, siis vähemalt tõi ta soovitud tulemuse. Esimene pooltund oli küllaltki masendav, aga seejärel saadi mäng kontrolli alla ja Liverpooli auks tuleb öelda, et pärast väravat ei tõmbutud tagasi. Ründelahendused siiski ei veena, liiga tihti eksiti viimase söödu andmisel. Kuyt väärib värava ja muidu energilise mängu eest tunnustust, aga Bellamy ja Garcia luhtasid liiga head võimalused.
Mängu parim oli supersööduga Finnani vabastanud Alonso, kelle 60-meetrine oli muidugi omaette saavutus. VV Harperi koperdamisest hoolimata jääb selline värav kauaks meelde ja tõstab eneseusku. Meeldiv, et Xabi on ennast taas leidnud.
Arvasin, et täna mängib algkoosseisus vast Crouch, aga meeldiv, et Rafa lubas Kuytile mänguaega ja andis nii võimaluse selle raske esimese ära lüüa.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Sina Liverpooli fänn, kes oli nii täiskasvanuliku sõnavaraga Hellas Hundis, ole nii täiskasvanu ja palun tutvusta ennast nüüd!“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan Vaata postitustSina Liverpooli fänn, kes oli nii täiskasvanuliku sõnavaraga Hellas Hundis, ole nii täiskasvanu ja palun tutvusta ennast nüüd!mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustkui jutt juba Harry Kewellile läks, siis ma väga loodan, et ta sureb eesnäärmevähkithe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
tegelikult ei teeks nii mõnelegi foorumlasele halba, kui nad läbiks koolituse "Õpime mõistma huumori erinevaid varjundeid". koolituskulude pealt saab muideks tulumaksu ka tagasi.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitusttegelikult ei teeks nii mõnelegi foorumlasele halba, kui nad läbiks koolituse "Õpime mõistma huumori erinevaid varjundeid". koolituskulude pealt saab muideks tulumaksu ka tagasi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEesti oludes on vist kellelegi surma soovimine tõesti pelgalt huumor. Tänan, et meelde tuletasid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar