Kohutav.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustKui järgmistes mängudes isegi ei proovita midagi ründavamat, siis pole vist enne Sturridge'i naasmist mingit suurt muutust oodata.
Proovida Newcastle'it maha murda 3 mitte-ründava keskpooliku ning 3 keskkaitsjaga... FFS Rodgers.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustma tegelikult andsin juba aegu tagasi endale lubaduse, et ennem DSi naasmist mänge ei vaata.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTäna õnneks ei näinud..teisipäeval vaatan aga juba tribüünilt mängu. Vähemalt melu ja kõik jutud tulevad ilmselt väga võimsad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jim Beam Vaata postitustGerrardi aeg on tulnud. Tema kaasamine lõhub mänguplaani.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustole rahulik,vähemasti teisel poolajal oli ta ainuke kes mängis seal no.Brendani plaan ei toimi hetkel lihtsalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jim Beam Vaata postitustGerrardi aeg on tulnud. Tema kaasamine lõhub mänguplaani.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Jim Beam Vaata postitustOlen väga rahulik. Liiga palju taktika muudatusi ja meeste valikuid teeb treeneri eest see, et Gerrard mängib. Legendi staatuses mängijad on vaid koormaks Liverpooli sugusele meeskonnale.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMärge endale: otsi omale elu ja ära niipea enam 'pooli vaata. Närvidele rahu vaja.
Kommentaar
-
eelmise hooaja statistikas sorides tuleb välja, et kõige vähem väravaid lasime endale lüüa siis, kui Agger platsil oli. Kõige rohekm siis, kui Sakho ja Skrtel platsil. Lovren ei vea ka seal keskel praegu välja ja ma ei väsi seda korrutamast, et Daggerist loobumine oli BR kõige lollim otsus.
Mängupilt on sitt, kaitse lekib igast võimalikust kohast. Rünnakul puudub mõte ja otsustavus...kurat midagi peab muutuma...ma ei kujuta ette, kas ainult DSi tagasi tulek suudab meid sellest kriisist päästa...Jaanuaris vaja korralikult kulutada..ja mitte osta talendikaid noori, vaid juba ennast tõestanud mehi!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar