Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Nii, nüüd tulevad siis sellised huvitavad väited. Asi kipub päris segaseks ja hapuks minema - kardan, et siin on vaid üks viis kuidas see (jälle) lõpeb.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustKusjuures, see 1-0 värav. Minu arust oli Lallana kaitsetegevus seal päris kohutav. Tema asi oli minna Alleni seljataha seda tsooni kuhu Valencia läbi murdis katma. Selle asemel chillis niisama seal Alleni kõrval.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKohutav oli see kuidas Coutinho Roonely järgi lonkis ja isegi ei üritanud kaasa kiirendada.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSeda ka jah. Lisaks veel see, kuidas 2-0 värava ajal Skrtel otsustas, et pole mõtet Van Persiet katta. Jonesi tegutsemine 1. värava puhul oli ka suht lamp. Mis mõttes nagu ta läks nurka ära arvama :S , oleks kohal seisnud, siis oleks ilmselt ära tõrjunud (nagu de gea igas olukorras tegi).Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustjep De Gea lihtsalt seisis ja tal vedas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustSaid koolis IQ viie?
Kommentaar
-
No eks kunagi tuleb ju kuskilt alustada! äkki kunagi saavutan elus samapalju kui sina!!!
Mulle kui täitsa IQ koolis viie saanud inimesele lihtsalt no kurat tead tundus siuke nali, et De Gea tegi mitmeid kordi natukene rohkem kui seisis, aga no mis mina seismisel ja kõndimisel või jooksmisel vahet teen hehhhhhh!Amorim <3
Kommentaar
-
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Nüüd tahaks, et nad räägiksid ka traditsioonide välisest kaitsemängust. Hetkel on töö poolik.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustNo eks kunagi tuleb ju kuskilt alustada! äkki kunagi saavutan elus samapalju kui sina!!!
Mulle kui täitsa IQ koolis viie saanud inimesele lihtsalt no kurat tead tundus siuke nali, et De Gea tegi mitmeid kordi natukene rohkem kui seisis, aga no mis mina seismisel ja kõndimisel või jooksmisel vahet teen hehhhhhh!
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustÄra loe google translatori abiga otsetõlkes kõike. 3 dollarit ilmselgelt juhtis tähelepanu sellele, et De Gea ei hüpanud lampi kuskile nurka minema ja jäi õige kohapeale ning tegi ennast seal suureks ja sai kõik kätte raisk!FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustÄra loe google translatori abiga otsetõlkes kõike. 3 dollarit ilmselgelt juhtis tähelepanu sellele, et De Gea ei hüpanud lampi kuskile nurka minema ja jäi õige kohapeale ning tegi ennast seal suureks ja sai kõik kätte raisk!Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar