Skrtel meie kangelane !
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Teil tõesti pole ründajaid, kes ära lööks... Borini, kes oli üsna kehv, oli kordi silmapaistvam kui Lambert... aga läks veits peast soojast ja teenis punase. Lambert jääb pidevalt nähtamatuks.
27 pealelööki Arsenali 7 vastu... Viik oli igatahes õiglasem tulemus, kui Liverpooli kaotus...
Lahe mäng oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKuidas nüüd tundub?
Mine võta Sonja kommi!
Teise värava puhul muidugi omaette teema, kas seal oleks tema midagi saanud teha.
Kommentaar
-
Kohutav lihtsalt kui halb meie realiseerimine ja kaitsmine on. Millal nad õpivad selle palli võrku löömise ära ükskord.
Peamäng on ka olematu lihtsalt. Jah, Skrtel lõi ära, aga muidu keskväljal on see palli suunamine peaga ikka mannetu.
Ja kõik kes hakkavad Jonesi väravates süüdistama või Mignolet taga nutma, minge perse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jim Beam Vaata postitustKaitsaja ülesanne pole väravaid lüüa vaid kaitsta. Oleks mees teinud oma esimese ülesande korralikult oleks Liverpool täna võitnud või viigistanud. Mis see tulemus täna oli?
Teise värava puhul muidugi omaette teema, kas seal oleks tema midagi saanud teha.
Mine võta ikkagi Sonja kommi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Arsenalil oli null võimalust ja lõid 2 väravat. Valbuena lööks ka meile peaga ära. Teise puhul oli meil kolm mängijat ja mitte ükski neist ei võtnud Giroudi. Palju õnne.
Positiivse poole pealt ütleks, et mängupilt hakkab meil vaikselt tagasi tulema, sisendab optimismi, et suudame esikümnes ikkagi lõpetada see hooaeg kui vaid Sturr terveks saaks..ja ehk ka jaanuaris mingi üllatus üleminekuturul sepistataks.
Borini kohta ütleks, et mängus oli hea aga tahtmine oli liiga suur, kui Markovich Baseli vastu oli lihtsalt rumal, siis Borini tahtis liiga palju.
Järgmisest kolmest mängust 9p ja vaatame, kuidas uuel aastal lood on.FC Flora
Kommentaar
-
Meenutas paari aasta tagust mängu, kui veel Kenny vist pukis oli. Ka toona ei väärinud pealinna klubi sittagi, kuid kuidagi suutsid võita. Õnneks täna suutis 'pool vähe iseloomu näidata.
Algselt postitas Rein Vaata postitustKuidas nüüd tundub?
Mine võta Sonja kommi!Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOleks tädil till, oleks onu.
Mine võta ikkagi Sonja kommi.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Ilma ründajata ei tee midagi, Sterling tipus on täielik katastroof, ääre peal lõi lõpus teravust küll. Mäng oli järjekordselt meie käes aga ei kasutata võimalusi ära. Kasti ääre pealt lööke tohutult, väravaid aga mitte. Kaitse oli veidi parem juba aga tehakse ikka palju lolle vigu. Üldiselt saab mänguga rahule jääda, mängupilt ilus ning võimalusi loodi palju. Markovic jättis hea mulje, vahest vedas liiga palju.
Kommentaar
-
Vähemalt on näha, et mingi areng on toimunud... Paar mängu tagasi oli seis ikka väga nutune, aga nüüd hakkab vaikselt looma. Peab lootma, et Balotelli on nüüd vigastusest saabudes parem kui enne ja lööb mõned pallid väravasse ka. Sterlingu tipus mängitamine on küll raiskamine.
Borinist kahju, tahtis liiga palju ja vaevalt enam väga palju võimalusi saab, kuigi mulle ta meeldib ja usun, et kui ta paar mängu mängida saaks, siis hakkaks sealt väravaid tulema küll.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustBorini kohta ütleks, et mängus oli hea aga tahtmine oli liiga suur, kui Markovich Baseli vastu oli lihtsalt rumal, siis Borini tahtis liiga palju.
Üsna viletsad oleme palli värava poole löömisel. Ei suuda lööke absoluutselt valitseda - võimalused polnudki ju nii halvad.
Enam paremini ei saagi Skrteli üldist mängu välja tuua kui see tänane mäng. Ta on selline kaitsja, kes on hea asjade heastamisel - näeb võib-olla kena välja, aga sellist kaitsjat lihtsalt pole vaja meile. Teise värava puhul ei teadnud Giroud' positsioonist ei ööd ega mütsi. Võibolla teen natukene liiga, aga ei meeldi, kui aimamise peale palli vahelt võtma minnakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustlase edasi, nuttev guuner on alati hea vaatepilt.
Jalgpall ongi vahest ebaõiglane ja see ongi selle spordiala võlu ning valu. Harjuge ära ja kui ei suuda harjuda, siis otsige muu spordiala mida vaadata.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar