#YNWA
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Seda oli arvata, et sitaloopimiseks läheb, kes kade, kes kibe, misiganes - ses mõttes respekt a la Mõmmik ja vincent (missiis et viimane üdini skauserbastardeid vihkab, aga müts maha võib ju õigel hetkel minna). Loen ja imestan aga näiteks fittit - et lihtsalt võimalus möliseda, või läks loogika ajalõnga suhtes nihu? Kui ta pole enam endine või mängib vales kohas ja sellega frustreerib mõnda vaatlejat oma hilistes aastates, siis kogu minevik on kööga ja kui ta nüüd lahkub peale sellist teenimist, peab samamoodi torisema, et oh hea et lahti sai raisast, mingid viimased mängud on sitad ja nii jääbki? Loomulikult on kahju näha kedagi, kes on nii palju korda saatnud, isegi kui pole enam endine - oled harjunud teda siin nägema ja tead milleks võimeline on/oli ning muutud sentimentaalseks, kiidad mineviku teeneid ja võite.. normaalne, ei? Pealegi, ka selle foorumi Liverpooli teotajad on lahkarvamusel tema hiljutise positsiooni suhtes siin klubis, nagu ka RAWKi lugejad, jalkakanalite punditid jne jne. Aga üldistada ja tembeldada on ikka mõnus.
Enivei, värske intervjuu ja näha on, mis see tähendab
Olla siis Brendan proovinud teha mis sai, et veel klubis hoida, aga peale ausat vestlust, et Stevie ei pruugi enam olla alustaja, tuli ka otsus. Kindlasti on seal ka mainimata emotsionaalsemaid põhjuseid, aga bottom line et tahaks veel mängida palju saab ja siis mingis vormis hiljem naasta klubisse.
Kinnitatud ka, et läheb meerikasse, aga ei tea veel/ei ütle, mis klubisse.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustSeda oli arvata, et sitaloopimiseks läheb, kes kade, kes kibe, misiganes - ses mõttes respekt a la Mõmmik ja vincent (missiis et viimane üdini skauserbastardeid vihkab, aga müts maha võib ju õigel hetkel minna). Loen ja imestan aga näiteks fittit - et lihtsalt võimalus möliseda, või läks loogika ajalõnga suhtes nihu? Kui ta pole enam endine või mängib vales kohas ja sellega frustreerib mõnda vaatlejat oma hilistes aastates, siis kogu minevik on kööga ja kui ta nüüd lahkub peale sellist teenimist, peab samamoodi torisema, et oh hea et lahti sai raisast, mingid viimased mängud on sitad ja nii jääbki? Loomulikult on kahju näha kedagi, kes on nii palju korda saatnud, isegi kui pole enam endine - oled harjunud teda siin nägema ja tead milleks võimeline on/oli ning muutud sentimentaalseks, kiidad mineviku teeneid ja võite.. normaalne, ei? Pealegi, ka selle foorumi Liverpooli teotajad on lahkarvamusel tema hiljutise positsiooni suhtes siin klubis, nagu ka RAWKi lugejad, jalkakanalite punditid jne jne. Aga üldistada ja tembeldada on ikka mõnus.
Enivei, värske intervjuu ja näha on, mis see tähendab
Olla siis Brendan proovinud teha mis sai, et veel klubis hoida, aga peale ausat vestlust, et Stevie ei pruugi enam olla alustaja, tuli ka otsus. Kindlasti on seal ka mainimata emotsionaalsemaid põhjuseid, aga bottom line et tahaks veel mängida palju saab ja siis mingis vormis hiljem naasta klubisse.
Kinnitatud ka, et läheb meerikasse, aga ei tea veel/ei ütle, mis klubisse.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]3760[/ATTACH]Küünarnukiga said köik kes selle ära teenisid.
Jah, ma trollin. Ehk igale statistikale annab vastustatistika tuua.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustStatistika näitab, et päris igale ikka ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui minna statistikaväänamiseks, siis sai Vieira 10 hooajaga enda 6 kätte. Seega 1,6 hooaja kohta üks koht. Gerrard sai 17 aastaga kaheksa. See teeb 2,125 hooaja kohta pääs valitute sekka.
Jah, ma trollin. Ehk igale statistikale annab vastustatistika tuua.
Mis puudutab mängumeest nimega Gerrard, siis inimesed kipuvad unustama tema multifunktsionaalsust. Sisuliselt suudab/suutis ta mängida igal väljakupositsioonil ning olla seal tegija - ühe mehe armee, kes asetas kaaslased endast kõrgemale. Kaasaegne "300"see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustSeda oli arvata, et sitaloopimiseks läheb, kes kade, kes kibe, misiganes - ses mõttes respekt a la Mõmmik ja vincent (missiis et viimane üdini skauserbastardeid vihkab, aga müts maha võib ju õigel hetkel minna). Loen ja imestan aga näiteks fittit - et lihtsalt võimalus möliseda, või läks loogika ajalõnga suhtes nihu?
Aga üldistada ja tembeldada on ikka mõnus.
Mis puutub respekti, siis usu mind, enamiku pooli mängijate vastu mul tunded kohe täitsa puuduvad. Mõni on isegi salamisi sümpaatne olnud, aga ära seda kellelegi räägi (Steve McM, Fowler, Owen, Alonso tulevad esimesena meelde). Vincentit ja mind eristab see, et tema plaanib tulevikus poliitikasse minna ja siis tulebki olla selline rahvamees, et isegi scousebastardid ja -fullkitwankerid annavad hääle. Mina olen paraku lihtne ja sirgjooneline maamees ja kui sa näitad mulle pilti, kus peal on kukk, siis ma ütlen ka, et see on kukk, mitte ei hakka keerutama, et teatud nurga alt võib ta tegelikult kana ka olla. Ja kui see on sinu meelest tühipaljas tembeldamine, siis otsi juutubist gerrard+elbow või gerrard+dive ja ehk mõistad, et armastus stiivimii vastu ei pruugi maailmas olla universaalne.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustVincentit ja mind eristab see, et tema plaanib tulevikus poliitikasse minna ja siis tulebki olla selline rahvamees, et isegi scousebastardid ja -fullkitwankerid annavad hääle. Mina olen paraku lihtne ja sirgjooneline maamees ja kui sa näitad mulle pilti, kus peal on kukk, siis ma ütlen ka, et see on kukk, mitte ei hakka keerutama, et teatud nurga alt võib ta tegelikult kana ka olla. Ja kui see on sinu meelest tühipaljas tembeldamine, siis otsi juutubist gerrard+elbow või gerrard+dive ja ehk mõistad, et armastus stiivimii vastu ei pruugi maailmas olla universaalne.
ehk siis jah, subjektiivselt võin ma küll jääda ja ilmselt jäängi aegade lõpuni seisukohale, et stiivimii on ilge türbel, aga objektiivselt tahan ma siiski tunnistada, et ta on tegelikult olnud ka kuradi hea jalgpallur. mis suhtkoht oligi eelmise postituse mõte - öelda välja, mida mina asjast arvan. mõne jaoks eksisteerivad kuked ja kanad absoluutselt mustvalgel skaalal, mõne jaoks mitte. samm selle tõsiasjaga leppimise suunas aitaks ka ilmselt juba üsna tõhusalt igasugusest paljukardetud tembeldamisest pääseda.
#kodusõdanaabrimeheköögisarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar