Kui keegi läheb, siis nende hulgast, kes üldse ei mängi ja kui keegi tuleb, siis max ainult 1 tüüp. Suured panused asetaksin ka sellele, et kedagi ei tooda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustkahele argentiillasele.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEi aitäh. Pigem siis juba Berahino, kuigi ega ka tema mulle eriline talent ei tundu. Kuskilt jäi silma jutt (echo?) Fiorentina väravavahist, pidavat odav olema - võibolla ka hea.
Paraku pole ei Neto ega Romero nüüd vist päris see keda loodetakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustNeto jah.
Paraku pole ei Neto ega Romero nüüd vist päris see keda loodetakse.
Saapamaal on sageli kiidetud Perinit- kas too ei paku huvi, arvestades, et ilmselt noor puurilukk Genoast hiljemalt suvel mõnda suuremasse satsi kolima peaks?Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEi aitäh. Pigem siis juba Berahino, kuigi ega ka tema mulle eriline talent ei tundu. Kuskilt jäi silma jutt (echo?) Fiorentina väravavahist, pidavat odav olema - võibolla ka hea.
Ainukesed viimastel aastatel premi keskmikutest toodud mängjad, kes saavad vahepeal hakkama on Lovren, Lallana ja Allen, nemadki ebaõnnestuvad väga tihti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustAitab küll nendest one season wonderitest..küll toodi Downing sisse, fail. Carroll..fail. Adam, fail. Lambert, fail.
Ainukesed viimastel aastatel premi keskmikutest toodud mängjad, kes saavad vahepeal hakkama on Lovren, Lallana ja Allen, nemadki ebaõnnestuvad väga tihti.
Ega ma ei tahagi Berahinot. Kuid kui oleks valida tema ning Higuaini vahel, valiksin esimese. Pigem aitaks siiski ka sellest, kui tooks Origi 'pooli. Pool aastat sisse elamiseks ning siis uuel hooajal oleks taas hea ründeduo võibolla. Balokat päris maha ei kannaks veel, loodan et jääb suveni vähemaltIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustlol
Ega ma ei tahagi Berahinot. Kuid kui oleks valida tema ning Higuaini vahel, valiksin esimese. Pigem aitaks siiski ka sellest, kui tooks Origi 'pooli. Pool aastat sisse elamiseks ning siis uuel hooajal oleks taas hea ründeduo võibolla. Balokat päris maha ei kannaks veel, loodan et jääb suveni vähemalt
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustKui on valida Berahino ning Higuaini vahel, peaks kahtlemata võtma kohe Higuaini ära, tippmeeskondade kogemusi ja oskusi tal ju küll ja veel.
Algselt postitas $$$ Vaata postitustOrigi on ka overhyped.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustHiguain võib ju hea olla, ma lihtsalt ei hinda teda. Kuid kui tuleks siia ja hakkas väravaid lööma, siis muudaks oma arvamust kindlasti
Vahet pole, vähemalt on Liverpooli mängija. Arvestades seda, et ta noor ka, siis võib ju temast asja saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustArbeloa ja Lavezzi? Arbeloa siis aint kui Johnson minema ikka.Lavezzi ikka parem kui Lambert ja Borini.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustAitab küll nendest one season wonderitest..küll toodi Downing sisse, fail. Carroll..fail. Adam, fail. Lambert, fail.
Origi ma võtaks küll, hakkaks varakult oma mängujoonisesse voolima noormeest. Las tuleb vahetusest pidevalt ja paugutab nobedate jalgadega. A kui BR ei plaani teda mängudesse panna piisavalt, siis las areneb parem mujal tiheda mängupraksiga edasi.
Higuain - no ma ei tea, korralik gamble on see.
Manquillo, Baloka võib ka diiliks teha - no future here.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar