Algselt postitas Crackerz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
C'mon, Yesilil läks vigastustega ikka väga õnnetult. Tuli 19-aastasena, sai karikas paar mängu ning veetis esindusmeeskonna pingil ka aega, aga siis langes kaks korda järjest (!) põlve ristsidemete vigastusega väga pikaks ajaks välja. Ega ei saagi eeldada, et tema karjäär pärast seda koheselt (kui üldse) tuurid üles võtab. Sai vist alles peale suve uuesti mängima? Umbes poolteist aastat vahelt kadunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustLiverpool XI: Mignolet, Skrtel, Can, Sakho, Markovic, Moreno, Lucas, Henderson, Sterling, Coutinho, Borini.
Substitutes: Ward, Enrique, Lambert, Manquillo, Lallana, Ibe, Williams
Balotelli maha parseldamine tundub aina tõenäolisem kui ta just vigastatud pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustEi tohiks olla vigane. Tõesti, isegi pingil pole ja Ibe recalled. PSGsse minek?
edit: scratch that, teises foorumis väidetakse, et pidi haige olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustTrennis teda ei olnud, vigastus on üsna tõenäoline. Viimasel ajal tal neid väikseid vigastusi ikka kuuldu järgi üsna palju olnud.
edit: scratch that, teises foorumis väidetakse, et pidi haige olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillnox Vaata postitustBorini OUT - Ibe IN ASAP!
krt kus ma ei salli seda ründe duot Borini ja Lambert. Championshipi tiimile parajad raisk.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
krt kus ma ei salli seda ründe duot Borini ja Lambert. Championshipi tiimile parajad raisk.Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
krt kus ma ei salli seda ründe duot Borini ja Lambert. Championshipi tiimile parajad raisk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillnox Vaata postitustBorini ja Lambert. Championshipi tiimile parajad raisk.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar