Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Mu meelest polnud eilne nii suurt soigumist väärt, eriti teiste tulemuste taustal. Bolton tuli algul hea tuhhiga peale ja tekkis see tunne, mis hooaja esimesel poolel, et küll meile jälle kodus koht kätte näidatakse. Ennäe, siis saime kähku kontrolli mängu üle ja tekkis vastupidi kindel tunne, et meile ei lööda see mäng. Hea ju. Siis oli Bolton ka hästi kaitsma üles seatud, seda ennegi nähtud Lennoni tiimilt. Lihtsalt ohtlikuks kontra taktikaks olid tal liiga vanad mehed. Sama jama küll meil, et keegi ei taipa sisse lüüa, aga võimalusi osati teha päris kitsastes oludes. Arvestades, et a) Coutinhol läks tuju pahaks mängu algusest, b) Allen oli ilmselgelt vigastusest puine, Johnson tuli ka alles tagasi c) lisaks kehvale Coutinhole polnud Lallana ja Sterling nii teravad kui peaks, d) Enrique tõestas jälle, et ta ei viitsi Liverpooli eest mängida. f) Friendil jäid prillid koju.
Ääremärkusena: viimasel ajal kinnitab vaikselt Sakho ennast meie kvaliteetseimaks kaitseks, selleks oodatud Aggeri asendajaks.★★★★★★Kommentaar
-
Kommentaar
-
Olen kindel, et Rossiter pingutab trennis rohkem. Kui tal seda tahet ikka enda mängu parandada pole, siis mis sa teed? Hakkame nime pärast pingile kohti/mänguaega andma? Meie mäng ju keerleb selle ümber, et tiim mängib meeskondlikult. Seni, kuni ta ühel lainel pole teistega, ei jagu talle ka suuremat hulka minuteid.Kommentaar
-
Keda huvitab, siis U21 hakkab kohe võõrsil ManU-ga madistama.
FC FloraKommentaar
-
Mõnes mõttes ikkagi oleks huvitav näha, Studge'i ja Balojuustu ees ja Sterling ja Coutinho neid toitmas siis - might actually work, aga selleks oleks vaja ikka 90min mänge saada neil mõlemal koos. Tervel nelikul tegelikult.
Suures pildis ei uskunud ma Balosse juba alates sellest kui hakkasid levima kõlakad tema soetamisest ja ei usu ka edaspidi mingeid ümbersündimisi nüüd poole hooajaga. Suvel on tsaupakaa selle ajugigandiga.YNWA!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar