Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei saaks eriti öelda, et ma oleksin õnnelik koosseisu üle. Parim kaitsja puudu, mis on vigastusest tingitud ja parim ründaja pingil - sellises mängus võib kindlasti olla otsustav. Ausalt öeldes ei meeldi mulle ka keskvälja kooslus. Ei usu, et suudame täna oma värava puhtana hoida, mis tähendab et peaksime kiiresti alguses paar väravat lööma. Naljakas on see, et meil on neli ründajat, aga mitte ükski ei alusta põhis sellises mängus. Kui suudame ikkagist hea esituse teha, siis võib siit midagi välja ka tulla.
Võiks olla Henderson - Lallana keskväli ja Sturr ees. Mingi hetk tooks Balo Sturri kõrvale vajadusel Sterlingu või Coutinho asemele. Igasugu vangerdusi võimalik teha selliste poistega, kes alustavad. Tottenham andis punkte ära, eile Manu. Võit oleks üli magus!
Tundub selline käsi kullas või perse mullas koosseis. Loodetavasti Br teab paremini.
Kuna eespool kõik peale Arsenali koperdasid, siis oleks ülioluline siit 3 punkti võtta.
YNWA!
Vigastused ja puhkused on vangerduste põhjuseks, peab lootma et näppu ei lõika. Vähemasti on neil Schneiderlin puudu. Murekohad on Lovren ja null ründajat ühe parima kaitse vastu liigas.
Hea küll, esimesed kaks 'pooli kastis tehtud viga olid fifty-sixty, kuid see kuidas Fonte Sterlingu maha võttis ning Friend midagi ei andnud. Arusaamatu
Coutinho
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar