Pigilinnu koht vist.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustSee mäng läks nüüd küll ründajate ning esimese poolaja kaela.
Jälle jääb ta karikata (vb), kuid ehk järgmine hooaeg on 'pooli aasta.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustVõi Rodgersi
Jälle jääb ta karikata (vb), kuid ehk järgmine hooaeg on 'pooli aasta.
Sterlingult üks halvim esitus, mida üldse Liverpooli särgis näidanud on. Jääb isegi sellele kurikuulsale Hulli võõrsilmängule alla. Teine suurim lati alt läbi jooksja oli Sturridge. Kohutav pallikäsitlus, halvad söödud ja otsused. Plats oli sitt, aga oli ise mees ja ära võta nii palju puuteid ründes. Selle 1v1 olukorra ajal oleks max ühest puutest piisanud, selle asemel läks triblama, ja nii kõigi tema rünnakuürituste ajal. Allen tegi väga hea mängu ja ega kaitsemängijad ja Can ka midagi halvasti ei teinud. Ründekolmik vedas alt. Balotelli oli neist küll kõige parem, aga täna ei saa seda väga suure kiitusena võtta.
Kommentaar
-
Haletsusväärne esitus. Teise poolaja algusest hakati lihtsalt istuma ja ootama, kas Besiktas saab millegagi hakkama või mitte. Paraku neil leidus üks mees, kes võita tahtis. Meil polnd ühtegi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Läksin juba ära magama, aga ei saa enne kui olen siia ühe vihase rändi postitanud. Üldiselt on Inglise klubisid Euroopas hale vaadata ja ka põhjus on väga selge. Jalgpalli tase mandub ja aina enam kapseldutakse oma maailma parimasse Premieri. Kusjuures kapselduvad kõik - klubiomanikest meedia ja fännideni välja. Seda kuramuse neljandat kohta aetakse ju ka ainult rahapataka pärast taga. Ega keegi ei ootagi, et see neljanda koha omanik mingi eurokarika võiks võita.
Rodgers on aga euroalgaja. Läks Reali vastu B-koosseisuga ja arvas, et on eriti nutikas. Tulemus oli ikka see, et ML-st lennati. Läks Besiktast mütsiga lööma, mõeldes ainult pühapäevale. Nojah, eks ole näha.
Mina olen kohutavalt pettunud, aga mitte üllatunud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar