Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Liverpool FC @LFC · 14s 14 seconds ago
Confirmed #LFC team v @MCFC: Mignolet, Can, Skrtel, Lovren, Henderson, Allen, Moreno, Markovic, Lallana, Coutinho, Sterling
Confirmed #LFC subs v @MCFC: Ward, Toure, Lambert, Sturridge, Borini, Balotelli, Williams
Väga kurb, et Kolo põhis pole!!!Kommentaar
-
Vähemasti Besiktase vastu oli ta korralik nii, et mina maha ei kanna.
Pink on üldiselt lahe. Neli ründajat, väravavaht, kaitsja ja nooruk. Ründejõudu peaks justkui kõvasti olema tuua.
Noh loodame parimat ja siinkohal tervitaks Jürgenit, kes hetkel Anfieldi kõrval pubis nimega The Park viibib ja varsti ka staadionil koha sisse võtab. Sai talle öeldud, et alla kuue punkti pole mõtet tal tagasi tulla sealt nii, et loodetavasti võtame esimesed kolm täna ära.
YNWA!FC FloraKommentaar
-
Minu teada söötis ja besiktase mängus ka palli korra või paar vastase jalale enda poolel. Samuti oli kohati nagu peata kana, magades maha vastaste mängjad enda selja taga.Vähemasti Besiktase vastu oli ta korralik nii, et mina maha ei kanna.
Pink on üldiselt lahe. Neli ründajat, väravavaht, kaitsja ja nooruk. Ründejõudu peaks justkui kõvasti olema tuua.
Noh loodame parimat ja siinkohal tervitaks Jürgenit, kes hetkel Anfieldi kõrval pubis nimega The Park viibib ja varsti ka staadionil koha sisse võtab. Sai talle öeldud, et alla kuue punkti pole mõtet tal tagasi tulla sealt nii, et loodetavasti võtame esimesed kolm täna ära.
YNWA!Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Vägagi haarav mäng. Kaitses oleme üüüüüüsna okeilt pidanud, paar olukorda on olnud muidugi jah. Valesööte teeme liiga palju ja sellest ka ärevad momendid meie poolel. Kompany on südames Scouser vist
Kahju, et rohkem ära ei lahendanud, eriti seal lõpus aga lootust on.
Come on, Liverpool!FC FloraKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar