Algselt postitas Redman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
See ei olegi halb See on lihtsalt jama.
Sterling on olnud pikemat aega alamakstud. Kui ikka igasugused puujalad tulevad ja teenivad kordi rohkem, ning veel näiteks alati vigane Studge teenib üldse 5 korda rohkem, siis on täiesti arusaadav, et see riivab õiglustunnet.
Klubil pole tema müümisega kiiret nagu ka Rodgers ütles. Ta ei lähe suure tõenäosusega see suvi kuhugi, kui just keegi ei tule ja väga suurt summat ei paku. Tiksub oma 30k peal edasi. Hea ja odav mees finantsiliselt. Ta võib isegi lepingu lõpuni tiksuda ja Liverpool saab ikkagi kompensatsiooni tema üleminekust, kuna ta on noor ja tema puhul kehtib PFCC reeglid. Ja seepärast ongi nüüd vaja meedias sildu põletada ja korralik rahadiil sebida, sest Liverpoolil pole mõtet talle üle maksta.
Ise oled veel enda arust vandenõuteoreetik.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNatuke positiivset ka https://mobile.twitter.com/JamesPear...17544969445376
Kommentaar
-
Algselt postitas acca Vaata postitustKes oleks arvanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustIsegi kui ta sõlmib uue lepingu, siis on rahu vaid kuni järgmise korrani. Juba eelmise lepingu sõlmimisega oli probleeme kui noormees oli vaevalt 18. Teiseks on mees praegu 20, et nagu veidi vara sellist ambitsiooni juttu rääkida. Jõuab veel siin, seal ja kolmandas kohas mängida karjääri jooksul küll. Eks muidugi ambitsoon ole kõige kergem "vabandus", aga siin ma näen hetkel küll vaid, et põhiküsimus on rahas. Küllap teab ta väga hästi ka ise, et Citys lükkaks 200k taskusse, et milleks siis leppida Liverpooli pakutud 100k-ga.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMingi päris amazing valem tuleb kokku saada, koos kerge õnnega, et praeguse hõreda lineup'iga homme võit/viik kätte saada.
..halad on siis ette ära halatud.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMiks paganapäralt jälle keskpäevane mäng? Rikub ilusa laupäeva ära.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustsee kui top4 jõuad, siis saab järgmine aasta Meistrite liigasse
Minu teada mitte.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSee, et see on matemaatiliselt veel reaalne, ei tee seda kuidagi täidetavaks ülesandeks. Minu jaoks on top4 läinud, nüüd on oluline €-liigast pääseda.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar